Млада жена чу най-желаните думи , но след като погледна в огледалото ѝ се срина

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Млада жена чу най-желаните думи , но след като погледна в огледалото ѝ се срина
6134
Млада жена чу най-желаните думи , но след като погледна в огледалото ѝ се срина

Дженифър Гингли криела огромна болка зад принудената си усмивка. Тя е влюбена в приятеля си още от малката.

Двамата все пак се събират и стават двойка, която от 11 години е все по-щастлива от факта, че другият е в живота й.

Вече ви разкрихме за историята на Иви, която започна да ревнува бясно гаджето си, а малко по-късно разбра, че това всъщност е първият симптом на много коварна болест. Показахме ви и какво се случи с вегeтарианка, която реши да започне да яде месо. Резултатите са буквално фрапиращи.

Когато обаче тя получава предложение да се омъжи, пищи в ужас и отказва. Каква е причината? Тя е просто шокираща, смайваща и направо невероятна.

Анорексията докара Ани до фаталните 29 килограма, а сега е знойна мадама с пищен бюст и секси форми (СНИМКИ/ВИДЕО

Когато Дженифър получила предложението от любимия си тя отказала и казала, че иска да изчакат, защото в момента не може да си позволи тази стъпка. 26-годишното момиче имало наистина страшен проблем.

Тя имала наднормено тегло. Този проблем всъщност се появява още, когато Дженифър е тийнейджърка. В края на образованието й обаче теглото й се увеличава до критичните 120 килограма.

Тя признава, че не може да си представи как в тези си огромни фори ще отиде до олтара и ще гледа след години сватбения си албум. Ето защо Дженифър си позволила да даде обещание на Люк, че ще се омъжи за него след година. Тя е твърдорешена, че до тогава ще отслабне. Гледайки се в огледалото, тя признава, че непрекъснато си задавала въпроса: „За Бога... как можах да се докарам до това състояние?”.

След известно време момичето намира екип от специалисти, които да се справят със затлъстяването й. Преди това тя е опитвала много диети но никоя от тях не успяла да й помогне в борбата с излишните килограми и деа постигне желания резултат.

След месеци обаче резултатите от работата й със специалисти вече били налице. Под строгото ръководство на треньори и диетолози Дженифът отслабнала.

За една година тя е загубила 57 килограма, което е почти половината от първоначалното й тегло. Без съмнение младото момиче вече е неузнаваемо, здраво и разбира се – щастливо.

Виждайки резултатите на Дженифър Майка й и сестра й също решили да се присъединят към нея и стопили  по 45 килограма.

На снимките „преди” и „сед’ се вижда, че промяната на момичето наистина е шокираща Всички всъщност изглеждат като напълно различни хора. Освен това, след толкова много загубени килограми Дженифър получава и награда от треньорите и диетолозите си.

 

Година след предложението, Дженифър вече е готова да каже „Да” и да се омъжи за любимото си момче. Лука от своя страна чакаше търпеливо Дженифър през цялото време, за да може отново да зададе въпроса си и да получи най-мечтания отговор.

Дженифър продължава да тренира, а резултатите й са все по-добри и п-добри.нифър чу най-желаното нещо, но един поглед в огледалото срина живота й!

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft