Мощна Венера влиза в знака Дева: ако сте ТЕЛЕЦ, ДЕВА, КОЗИРОГ силна увереност в собствените сили!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Мощна Венера влиза в знака Дева: ако сте ТЕЛЕЦ, ДЕВА, КОЗИРОГ силна увереност в собствените сили!
22803
Мощна Венера влиза в знака Дева: ако сте ТЕЛЕЦ, ДЕВА, КОЗИРОГ силна увереност в собствените сили!

Венера влезе в Дева на 21 август и ще остане там до 14 септември.

Това е време, в което изразяваме любовта си чрез практически средства и жестове. Любовта трябва да има смисъл и да има цел с Венера в Дева. Девата е знамение на Земята, което е чувствено, но и доста практично. Освен нашите романтични натури, това, което решаваме да купим, и видовете забавления, на които се наслаждаваме по време на този цикъл, се определят от това дали нещата имат смисъл или не. Тъмната страна на тази позиция е че ставаме прекалено критични към нашите партньори, придирчиви или притеснителни.

За обвързаните периодът е подходящ за обсъждане на всички детайли във връзката.

Времето предразполага да забелязваме и най-малките нюанси, на които обикновено не обръщаме внимание. Всичко това ни вдъхновява да живеем, да обичаме и да се наслаждаваме един на друг.

Най-успешен ще бъде периодът за земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях любовният живот ще процъфтява и ще имат много и интересни възможности, както за стартиране, така и за задълбочаване на отношения. Те ще бъдат харесвани от заобикалящите, присъствието и компанията им ще се търси и ще правят впечатление с талантите и уменията си. 

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби по всяка вероятност ще успеят да изяснят отдавна тормозещи ги конфликти с половинката. Очаква се те да са изключително социално-активни и да срещат правилните хора, точно в момента, в който се нуждаят от помощта и подкрепата им.

Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен ще са облагодетелствани в служебен и финансов план. Те ще успяват да изпъкват пред колеги и висшестоящи, ясно демонстрирайки уникалността и възможностите си.

За въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци периодът е подходящ за въвеждане в ред на семейните и къщни дела, изясняване на финансови въпроси и творчески занимания. Парите ще се харчат разумно и само за най-наложителното. Предметите трябва да имат някаква практично приложение, да обогатяват уменията или да са полезни за здравето.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft