Мъжете обичат забранени и недостижими жени

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Мъжете обичат забранени и недостижими жени
24705
Мъжете обичат забранени и недостижими жени

Мъжете не задават въпроси, когато сексът е на първо място, но когато става дума за любов тук ситуацията е малко по-различна. Често попадат на момичета, с които се запознали на почивка, на тези, които случайно се срещнали, любов от детството - онази истинската.

Любов от детството 

Всички сте имали първата любов още в началното училище - с хващане за ръка и незабравими погледи. Освен това, всички ние сме преминали и този ужасен момент на първата раздяла.

Любов от филм 

Всеки мъж поне веднъж в живота си е бил влюбен в някоя филмова звезда, а с години само се променят предпочитанията.

Красивата колежка от работата 

Повечето мъже никога не биха признали, че колежката ги оставя без думи, но влюбването на работното място е съвсем нормално, защото там прекарваме много време. Много любови дори се осъществяват, въпреки че за повечето мъже най-често това остава само желание, докато увлечението не мине.

Влюбване при случайна среща 

Този момент може да се случи навсякъде - на касата в магазина, в парка или в автобуса. В момента, когато я погледне, мъжът осъзнава, че има някаква магическа привлекателност. А ако се установи и контакт с очите ...

Приветливо момиче 

Влюбването, което се появява заради подарено внимание може да бъде напълно погрешно. Често мъжете се "самозаблуждават", че сервитьорката, продавачката или медицинска сестра ги сваля. Добре помислете преди да предприемете действие и обърнете внимание на това как се отнасят към другите.

Тя истинската 

Понякога Ви се струва, че сте намерили жената на живота си, само след като сте я погледнали. Но бъдете търпеливи и изчакайте първо добре да я опознаете.

Опасно момиче 

На всеки мъж поне веднъж в живота му е привлякло вниманието му някое опасни момиче, чиито татуировки и пиърсинг са неустоими.

Романтика на почивката 

Ваканция, лято, плаж - има ли по-добър момент да се зарадвате на страстите? Изобщо не мислете какво ще бъде след това, защото не сте от същия град или държава. Просто се наслаждавайте!

Забранена любов 

Това е измъчен тип влюбеност, защото често има достатъчна доза морал да не се опитатме да вземем момичето на своя приятел или да излизаме с омъжена жена
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft