Мъжете разкриха 8-те причини, поради които изневеряват на жените

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Мъжете разкриха 8-те причини, поради които изневеряват на жените
2535
Източник: https://jenata.blitz.bg
Мъжете разкриха 8-те причини, поради които изневеряват на жените

Всеки рано или късно се сблъсква с изневярата за съжаление, неизбежно е, но това е животът.

Мнозина са сигурни, че желанието за заблуда е присъщо на гените и възпитанието, но, за съжаление, това  е напълно погрешно. Често ние сами провокираме мъжете към изневяра.

Едно от проучванията, проведени от американски социолози и публикувани в Independent.co.uk, разкриха цели осем причини, тласкащи мъжете към изневяра.

По време на експеримента са интервюирани 495 мъже, които в различни моменти изневеряват.

 

1. Липса на любов
Много от анкетираните отбелязват, че преди да се променят, те престават да се чувстват обединени с момичето. Или любовта липсва, или скуката е станала част от ежедневието... Липсата на любов е назована като причина номер едно за изневяра. 

 

2. Не много добър секс
Мнозина изтъкнаха липсата на сексуално привличане между тях и партньорите им. Монотонният секс просто става скучен или момичето престава да бъде толкова страстно, колкото в началото връзката.

Ако един мъж направи тези 10 неща, то знайте, че той е...

Така или иначе, с избледняването на страстта се наблюдаваше повишаване на интереса към други момичета. И голямото желание да разнообразят сексуалния си опит и да изживеят нови усещания с друг партньор.

 

3. Пренебрегване
Оказа се, че мъжете също могат да бъдат обидени на жените. Те също се разстройват от липсата на време, прекарано заедно, липсата на грижи и нежеланието на момичето да говорят за чувствата си.

„Когато животът ми не е твърде интересен за любимия ми, аз се чувствам ненужен и изоставен“ , разкриха много от анкетираните.

Позата, в която спи любимият ви, разкрива дали обича да кръшка

 

4. Разнообразие
Този елемент обикновено присъства при младите хора под 30 години, защото именно в тези години хората искат да се откъснат напълно, да вземат всичко от живота и да имат богат сексуален опит. Това важи особено за мъжете.

Записването на възможно най-много женски имена в телефонния си указател, както и да се похвалите с огромен брой сексуални партньори, може ли да бъде нещо по-вълнуващо? Наистина, както казват запалените измамници, живеем само веднъж!

 

5. Нежелание да мислим за бъдещето
Не е тайна, че в самото начало на връзката много жени веднага започват да мечтаят за съвместни вечери на свещи и сватба, а мъжете просто се наслаждават на момента.

Ето защо те не ценят прекалено много отношенията и не поемат никакви задължения.

 

6. Ниска самооценка
Много мъже смятат, че като имат няколко сексуални партньори наведнъж, те ще могат да повишат рейтинга си в очите на приятели и в същото време социалния си статус, за да станат популярни.

Всъщност този тип мислене е характерно за момчета с ниска самооценка.

Самодостатъчните хора се утвърждават в очите на обществеността с помощта на по-сериозни постижения и заслуги.

 

7. Липса на баланс
Много често в една връзка, единият партньор поема ролята на родител, а другият продължава да бъде дете. Ако едно момиче се държи като родител, мъжът няма друг избор, освен да започне да действа безразсъдно и по хулигански начин.

Ако няма баланс във връзката, един от партньорите губи тежестта си. И предател

 

8. Отмъщението
На последно място е чувството за отмъщение. Мъжете могат да ревнуват партньорките си, без да показват това, и след това да се променят от чувството за отмъщение.

Яростта и желанието да се нарани любим човек често ги тласка към най-безразсъдни действия. Но какво да направите, те също могат да действат подвластни на емоциите! /jenata.blitz.bg

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft