Мъжът ви винаги трябва да ви поставя над тези 5 неща, иначе не е вашия човек

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Мъжът ви винаги трябва да ви поставя над тези 5 неща, иначе не е вашия човек
5304
Мъжът ви винаги трябва да ви поставя над тези 5 неща, иначе не е вашия човек

Човекът, с който мислите да споделите живота си със сигурност трябва да ви разграничава подобаващо от тези неща

Особено трябва да помните и да поставите жената си над следните 6 души:

1. Вашите деца.

Разбира се, понякога ще има нощи, когато определено малко същество ще лежи между вас и ще вика, но като цяло времето с жена ви трябва да бъде по-важно от времето с децата.

Вашата роля на баща не трябва да бъде за сметка на намаляването на ролята на съпруга.

 

2. Въображаема жена.

Използването на порнография като заместител на истинските интимни отношения със съпругата ви може да унищожи отношенията. Може да се появи недоволство от външния вид на съпругата ви (разбира се, тя не е порно звезда), мозъкът ви може да бъде реконструиран и развълнуван само с помощта на порно, ще започнете да придавате твърде голямо значение на секса, забравяйки за други аспекти на връзката.

 

3. Друга жена.

Това е очевидно, но много хора забравят за това . И ние говорим не само за любовницата, но дори и за най-добрата приятелка . Никоя друга жена не трябва да знае какво не знае жена ти. Не забравяйте, че измамата може да бъде емоционална.

 

4. Майка ти.

Никой член на семейството не трябва да стои над жената в живота ви. Като съпруг, трябва да си на страната на жената, без значение кой се съпротивлява, дори ако това е вашата майка. Трябва да бъдеш силен. Необходимо е да се научиш да търсиш компромиси.

 

5. Приятели.

Не забравяйте за приятели след брака. Но отношенията със съпругата ви трябва да бъдат по-ценни от дори дългосрочно приятелство.

 

6. Виртуални приятели. Приспособленията ви засмукват. Дори когато сте заедно в една стая, можете да сте далеч, да седите в телефона, да говорите с други хора, а не по един с друг. Не са ли отношенията ви по-важни от тези, които дори не знаете в действителността?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft