Късото е секси! Най-ефектните прически над раменете за лято 2020 - колекция за дръзки чаровници (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Късото е секси! Най-ефектните прически над раменете за лято 2020 - колекция за дръзки чаровници (Снимки):
6472

Напоследък късата дължина на косата е много актуална сред жените от различни възрастови групи.  Късата коса е много по-лесна за стилизиране и освен това не изисква допълнителни грижи. През 2020 г. стилистите ни предлагат нови модни опции за прически за къса коса , сред които можете да намерите както класическа визия, така и изненадващо креативни идеи.

Представяме ви най-ефектните къси прически за 2020-та - колекция за дръзки и ярки чаровници:

Асиметрични къси прически

Модната асиметрична прическа е подходяща за различни видове коса. Тя ви позволява да създадете стилен образ, който се вписва във всяка атмосфера. Асиметрията включва неравномерни участъци от косата от всяка страна на главата. Така майсторите оставят една част от косата дълга, а другата - къса.

асичетрична къса прическа

асиметрична прическа къса коса
женствена асиметрична къса прическа
абстрактна асиметрична прическа

Асиметрията може да присъства при бретона, което е особено ефектно при младите момичета. Този тип прическа е в състояние да коригира черти на лицето, да скрие твърде масивни скули, брадичка или чело. Благодарение на асиметричната прическа лицето е визуално подмладено.

асиметрична прическа дълъг бретон

Класическо каре с бретон

Вечната класика няма да ни напусне и през 2020 година. Класическото каре с бретон ще бъде най-популярният вид прическа за зрели жени и млади момичета. Класическата версия на карето се отличава с равномерни секции по цялата дължина на косата, допълнени с прав и равномерно подстриган бретон. Благодарение на специална техника на подстригване косата става по-буйна и обемна, отколкото всъщност е.

класическо каре с бретон

късо каре с бретон

каре с бретон класика

Класическото каре трябва да се избягва при жени с кръгло лице, което тази прическа ще подчертае още повече. Същевременно същата прическа ще отвори триъгълното и ромбовидното лице, където помага да се изгладят твърде острите черти.

каре с гъст бретон

обемно каре с бретон

Градуиран боб

Техниката градуиране ви позволява да създавате красиви секции на косата, които в крайна сметка формират стъпалообразна версия на прическата. През 2020 г.

ще бъде модерно на късата коса да се направи градуиран боб. В момента има три вида градуиране на боб: леко, оптимално и интензивно.

боб на стъпала

боб на етажи

къс градуиран боб

Градулираният боб може да се направи със и без бретон. Благодарение на тази прическа е много лесно да скриете масивно и широко чело, да намалите линията на носа, а също и да изгладите остри скули.

градуиран боб

ретро градуиран боб

Пикси

Pixie е смес от нахална и романтична прическа в едно. Именно тази прическа привлича момичетата тийнейджъри, които най-често изразяват своето „аз“ чрез визията си. Пиксито е подходящо за жени с различни типове лица и за всеки тип коса, с изключение на къдриците. Пиксито могат да се стилизира по различни начини, така че лесно можете да създавате различни визии за всеки ден.

класическо пикси

асиметрично пикси

младежко пикси

асиметрично пикси

пикси с дълъг бретон

Най-оригиналното пикси включва креативно боядисване и добавяне на обръснати зони. Ето защо, ако искате да се откроите от тълпата, тогава през 2020 г. си струва да се замислите именно над тази прическа.

С обръснати зони

Дръзките и стилни прически с обръснати зони стават лидер в търсенето през 2020 година. С помощта на машинка за подстригване можете не само да обръснете косата си по стандартния начин, но и да направите различни мотиви, които изглеждат особено атрактивно.

оригинален обръснат боб

дръзка обръсната прическа

обръснат боб дълъг бретон

асиметричен обръснат боб

обръсната прическа с дълъг бретон

Най-често прическата с обръснато е скрит тип. В това изпълнение част от косата е обръсната на тила на главата и покрита със слой коса. Добър избор за ежедневна прическа.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft