Най-мощното Новолуние за 2020 г.: Ако сте от водните знаци РИБИ, РАК, СКОРПИОН нови енергийни защити. ОВЕН, ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ важни промени

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Най-мощното Новолуние за 2020 г.: Ако сте от водните знаци РИБИ, РАК, СКОРПИОН нови енергийни защити. ОВЕН, ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ важни промени
85408
Най-мощното Новолуние за 2020 г.: Ако сте от водните знаци РИБИ, РАК, СКОРПИОН нови енергийни защити. ОВЕН, ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ важни промени

Новолунието в Близнаци бележи началото на нов цикъл. Цикълът на Новолунието в Телец приключва и започва цикълът Близнаци.

Цикълът „Новолуние в Близнаци” предоставя възможности за обвързване с лични цели, изразяващи положителните енергии на знака на Близнаците.

Време е да подобрим нашите комуникационни умения, като слушаме другите и се наслаждаваме на гледните точки на другите. Това е добър цикъл, при който да преоценяваме нашите комуникационни и социални умения, като поставяме под въпрос колко всъщност приемаме информация и комуникираме по приятелски, не застрашаващ начин.

С тази мощна енергия на Близнаци имаме шанса да направим важни промени в живота си.

Ако сте от огнените знаци ОВЕН, ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ

Енергията на Близнаци ви кара да искате да дадете приоритет на социалните връзки. Бъдете предпазливи с това да сте прекалено импулсивни и да кажете нещо, което нямате предвид или със споделянето на нечии тайни (дори собствената си). Помислете, преди да говорите и изберете думите си разумно, за да избегнете драма.

Приятелите трябва да ви вдъхновяват, но Новолунието ви кара да се съмнявате дали хората, с които сте се обградили напоследък, наистина са типът хора, с които искате да сте близки. През този цикъл приятелствата ще бъдат подложени на изпитание.

Също така се опитайте да намерите баланс, който работи. Близнаците са знакът на двойственост, затова възприемете способността му да мултиплицирате и се опитайте да разделите фокуса си по-здравословно.

Ако сте от въздушните знаци БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ, ВОДОЛЕЙ

Въпреки че това е енергизиращо новолуние за повечето, това е във вашия знак този път, Близнаци - което означава, че цялата ви упорита работа може да стигне до точка на кипене и да ви помоли да намалите скоростта. Ще трябва да се съсредоточите върху нуждите си и да се отпуснете. Венера, понастоящем е ретроградна - така че това новолуние може да предизвика триене и стрес около финансовото ви положение. Парите може да са източник на неудовлетвореност, така че се опитайте да не прекалявате с разходите. Призовете креативната гъвкавост, която идва с това, че Луната се намира във въздушен знак и измислете нови начини да спестявате и да правите това, което искате.

Ако сте от земните знаци ТЕЛЕЦ, ДЕВА, КОЗИРОГ

Земните знаци са известни с това, че са малко упорити и това е ОК - но се опитайте да възприемете част от гъвкавостта на Близнаци при този цикъл, защото посягането към ръка за помощ може да доведе до всичко. Попитайте за помощ, ако имате нужда от нея. Не се отклонявайте от насоките сега. Ако останете отворени за съветите и добротата на другите, може да откриете, че постигате дори повече, отколкото бихте имали иначе.

 Вашите партньорства се нуждаят от настройка и това новолуние е тук, за да ви помогне да стигнете до там. Въпреки това, никой не каза, че промяната ще бъде лесна, затова се подгответе за лунните чувства. Не забравяйте, че това е време на голяма възможност, така че не се колебайте да влезете в нова и по-здравословна динамика в най-близките си отношения.

Ако сте от водните знаци РИБИ, РАК, СКОРПИОН

Екшън планетата Марс току-що влезе В знак Риби, така че се чувствате силно заредени с енергия и сте готови да продължите напред. Интроспективното докосване на новолунието обаче ви моли да забавите нещата, за да можете да разберете накъде сте се насочили. Вие сте привлечени да предприемете действия, но не сте сигурни в каква посока искате да плувате.

Затихнете за секунда и оставете сърцето си да говори - тогава ще знаете по кой начин да насочите космическия си компас. Позволете на новия старт на това Новолуние да ви помогне да влезете навътре и започнете да поставяте енергийните защити, които са ви необходими, за да си върнете пространството и да се почувствате повече като себе си.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft