ДНЕС е Най-мощното Новолуние за 2020: ако сте от Огнените знаци Лъв и Овен ще бъдете в центъра на събитията!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ДНЕС е Най-мощното Новолуние за 2020: ако сте от Огнените знаци Лъв и Овен ще бъдете в центъра на събитията!
58335
ДНЕС е Най-мощното Новолуние за 2020: ако сте от Огнените знаци Лъв и Овен ще бъдете в центъра на събитията!

Ще имаме мощно новолуние / затъмнение в Стрелец на 14ти декември, последвано от любовната планета Венера, влизаща в Стрелец на 15 декември. Стрелецът е променливият огнен знак на зодиака, известен със своето щастливо отношение и свобода -любящ дух. С романтичната Венера тук през останалата част от годината, обединявайки сили със Сънцето и Меркурий за част от това пътуване, ние ще се чувстваме по-приключенски и отворени за нови любовни преживявания.

Енергията на новолунието / слънчевото затъмнение ни вдъхновява да обърнем фокуса си навътре, за да разгледаме личната философия и духовните системи от вярвания от нова гледна точка.

Това е идеален момент за размисъл върху това как са се променили вашите възгледи през 2020 г. Нека тази самоанализ ви води, докато навигирате върху промените, предизвикани от затъмнението на хоризонта.

Най-силно ще усетят Новолунието подвижните знаци Стрелец, Риби, Близнаци и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно те да успеят да погледнат ситуацията, в която се намират в перспектива и да намерят верния подход или решение за нея. В личен план са вероятни срещи с интересни хора, които по един или друг начин ще се окажат ключови за по нататъшните им решения и действия.

Водните знаци Скорпион и Рак ще усещат силна нужда да черпят с пълни шепи от живота и да му се наслаждават и на моменти е възможно да са доста крайни със заобикалящите ги, ако по един или друг начин им развалят комфорта.

Въздушните знаци Водолей и Везни с голяма лекота ще взимат решенията си и ще са силно убедени в правотата си. При всички случаи е добре да не са прекалено крайни с най-близките си хора, за да не наранят някого с категоричността си.

Земните знаци Козирог и Телец ще изживеят периода около Новолунието доста романтично и в търсене на близост с друг човек. При тях е възможно да изникнат непредвидени събития в работата им, към които ще им се наложи да се напасват.

Огнените знаци Лъв и Овен ще имат желание да комуникират интензивно с другите.и да са в центъра на събитията. При тях не са изключени кратки пътувания или закупуване на средства за комуникация или транспорт.

 

Дай твоята оценка:
3 от 25 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft