Най-подходящата ти половинка според асцендента на зодията-Хора с асцендент Овен подходящи половинки -зодия Везни, асцендент Телец ...

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Най-подходящата ти половинка според асцендента на зодията-Хора с асцендент Овен подходящи половинки -зодия Везни, асцендент Телец ...
12280
Най-подходящата ти половинка според асцендента на зодията-Хора с асцендент Овен подходящи половинки -зодия Везни, асцендент Телец ...

Според астрологията 7 дом, в който попада нашият асцендент, ръководи брачните партньорства. Зодиакалният знак, в който попада асцендентът, показва каква половинка ви е необходима за стабилен брак.

 

По асцендента може да се прецени и какви хора са напълно неподходящи за романтични взаимоотношения.

Те трябва да се избягват, защото или характерът им ще е дразнещ или ще изважда най-тъмните страни от нрава ви.

 

За хората с асцендент Овен  подходящи половинки са хората със зодия Везни. Партньори от тази зодия ще им носят нужното спокойствие, мир и романтика. Не трябва да се обвързват със Скорпиони, тъй като прекалено тираничният, обсебващ и ревнив характер няма да им допадне.

 

Хората с асцендент Телец  трябва да търсят човек от зодия Скорпион. Тези партньори са достатъчно лоялни, стабилни и надеждни за тяхното доверие. Трябва да избягват зодия Стрелец, тъй като са прекалено несигурни, свободолюбиви и спонтанни за техния вкус.

 

За хората с асцендент Близнаци  подходящите партньори са от зодия Стрелец. С такава половинка те ще се радват на разнообразие, динамика и приключения в любовта. От друга страна, трябва да избягват Козирозите, защото са прекалено студени и трудно изразяват чувствата си.

 

При асцендент Рак  идеалната половинка ще е зодия Козирог. Тази зодия е достатъчно успешен и стабилен партньор за тях. Неподходящи ще са представителите на зодия Водолей, тъй като прекалено много ценят свободата и независимостта си и трудно се задържат на едно място.

 

Хората с асцендент Лъв  е нужно да търсят Водолей, ако искат да бъдат с идеалната половинка. С тях те ще изградят силна духовна връзка и приятелство във всяко отношение. Хората с този асцендент трябва да избягват зодия Риби, тъй като често се появяват като безхарактерни и се оставят да бъдат носени от течението.

 

За хората с асцендент Дева  подходящата половинка е от зодия Риби, защото те имат нужда от състрадателни, подкрепящи и съпричастни партньори. Трябва да стоят надалеч от зодия Овен, защото те са прекалено неспокойни личности, обичащи скандалите.

 

Хората с асцендент Везни  ще имат хармоничен брак с представители назодия Овен, тъй като те са динамични, открити и активни. Неподходящи са представителите на зодия Телец, понеже нуждата им да притежават хората няма да се хареса на човек с асцендент Везни.

 

На асцендент Скорпион  идеалната половинка е от зодия Телец. Такива хора ще им дават сигурност в материален и духовен аспект. Няма да бъдат щастливи с представителите на зодия Близнаци, които няма да разбират техните проблеми.

 

За хората с асцендент Стрелец  идеалната половинка е представител назодия Близнаци. С тях ще получат равноправие във връзката, както и разбиране. Не трябва да се обвързват със зодия Рак, тъй като те не харесват промените и избягват изненадите.

 

Хората с асцендент Козирог  ще открият пълното щастие с човек от зодия Рак. Тези партньори ще им осигуряват семейната и уютна атмосфера, от която се нуждаят. Не трябва да се обвързват с представители на зодия Лъв, защото те ще провокират постоянно тяхната ревност.

 

При асцендент Водолей  идеалната половинка е от зодия Лъв, тъй като с него ще бъдат глезени, с високо самочувствие и висок авторитет. Трябва да стоят далеч от представители на зодия Дева, тъй като прекалената им последователност и организираност ще ги дразни.

 

За успешен брак хората с асцендент Риби  трябва да търсят представители назодия Дева. С тях ще получат всеотдайността и отговорността, от която се нуждаят. Не трябва да се влюбват в хора от зодия Везни, понеже ще страдат от тяхната нерешителност и вечни колебания.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft