Нещо, което Тита никога няма да направи в Като две капки вода

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Нещо, което Тита никога няма да направи в Като две капки вода
685
Нещо, което Тита никога няма да направи  в  Като две капки вода

Миналия понеделник Тита се справи страхотно с образа на Деси Добрева в "Като две капки вода". Изпълнението на "Ах, къде е мойто либе" не можа да ѝ донесе победата, но обра овациите на журито, публиката и зрителите.

Всъщност, това не е необичайно за певицата, която всеки понеделник пресъздава по невероятен начин родни и световни знаменитости.

След броени дни предстои да я видим като победителката на "Евровизия" - израелската изпълнителка Нета Барзилай. Тита обеща, че ще бъде голямо шоу.

В интервю за Vesti.bg тя разказа още как се подготвя за всеки лайф, в коя звезда иска да се превъплъти и какво не би жертвала в името на перфектния образ.

- Тита, в понеделник направи страхотна имитация на Деси Добрева. Кое ти беше най-трудно в подготовката и най-голямо предизвикателство за теб?

- Най-голямата трудност за мен при подготовката на имитациите в предаването е да изляза от собствения си образ, стил на пеене и поведение. Да изчистя всеки детайл, който е характерен за мен, за да могат зрителите наистина да имат чувството, че гледат изпълнение на образа, който ми се е паднал.

Специално за Деси Добрева най-трудно ми беше да постигна лекотата, с която тя пее във високите тонове. 

- Какви бяха отзивите след края на предаването?

- Отзивите бяха страхотни. Страшно много хора ми писаха, че са имали чувството, че самата Деси изпълнява песента. Това, че споменах моят дядо, много трогна семейството ми. 

- Следващата седмица ще влезеш в образа на Нета, тя е доста колоритна изпълнителка, какво те притеснява в тази задача?

- Това е страшно труден образ, защото тя прави много движения с лицето си, а честно казано не знам дали ще успея с маската, с която ще съм. А и прави едно кудкудякане, което ще ми е много смешно. 

- Какво си готова да жертваш в името на това да направиш всеки образ перфектно?

- За да се изгради образа перфектно са нужни много време и енергия - ежедневно репетирам вокалното изпълнение, избирам си един ден, в който гледам по цял ден видеоклипове на човека, когото ще имитирам, за да мога да уловя характерните детайли в поведението му.

Разбира се, от това страдат всичките ми останали социални контакти, но участието в предаването е толкова интересно и се падат толкова разнообразни образи, че понякога ми се иска денят да има 30 часа :)  Като цяло обаче ми доставя огромно удоволствие и не го усещам като жертва.  

- А какъв компромис никога не би направила?

- Никога не бих обръснала главата си заради образа.

 

- Червеният бутон плаши най-много участниците в шоуто. Има ли знаменитост, която много, ама много искаш да ти се падне?

- О да! Най-много бих искала да ми се падне Бионсе. 

- А страхуваш ли се от преобразяването в даден човек?

- Отначало беше доста плашещо да се видиш в огледалото с друго лице. Но след всеки следващ образ свикваш и в един момент става дори забавно.

 

- На какво залагаш най-много в изпълнението си – на танците, пеенето, сценичното присъствие или друго?

- Едно от най-важните неща винаги е да наподобиш възможно най-много блендата на съответния изпълнител. От там нататък всеки образ е различен и в зависимост от това, кое е най-характерно за него, залагам на различен компонент. 

При Кристина Агилера например бяха танците, при Паша Христова беше пеенето. На следващия лайф в понеделник ще наблегна на забавната част - на шоуто, което Нета прави при всяко свое изпълнение. 

- Кои твои качества могат да те направят следващия победител в шоуто?

- Това, че правя всичко със сърцето си и давам всичко от себе си. 

Гледайте Тита като победителката на "Евровизия" Нета в понеделник, 15 април, от 20 ч. по NOVA.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft