Ноември 2020 г. е месецът на Огненото прасе. Какво очаква зодиите на китайския хороскоп?

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ноември 2020 г. е месецът на Огненото прасе. Какво очаква зодиите на китайския хороскоп?
25086
Ноември 2020 г. е месецът на Огненото прасе. Какво очаква зодиите на китайския хороскоп?

Проверка на китайския календар. Какво ще ни донесе ноември 2020 г.?

В китайския календар ноември 2020 г. вече е първият зимен месец и Огненото прасе го покровителства. Смелото и решително Прасе замества приятелското и обичащо истината Куче, което покровителства октомври 2020 г.

Какво ни очаква през следващия месец?

Какво е Огненото прасе?

Червеното огнено прасе е надарено с неизчерпаема сила и колосален запас от жизнена енергия. Тя е упорита и упорита, много самоуверена, независима при вземането на важни решения.

Често тя се забърква в ситуации, свързани с риск, екстремни. Прасето не се страхува от загуби, понякога поставя абсолютно всичко на картата или трудности, които само го мотивират. Тя не се страхува от нищо. И най-интересното е, че късметът в повечето случаи е на нейна страна.

Нейните морални стандарти и ценности не толерират полутонове. Тя не търпи ласкателства и лъжи. Такава искреност се допълва от значителен алтруизъм - той често се стреми да помогне на обществото. Но оттук и недостатъците - наивност и прекомерна лековерност. Тъй като самата тя е честна, тя очаква честност от другите.

Какво ни очаква през ноември 2020 г.?

Като цяло месецът ще бъде повече или по-малко успешен за всички. Особено във финансовия сектор. Не е за нищо, че Прасето в много страни по света е изобразено като касичка. Всеки знак от китайския хороскоп ще има поне известно подобрение в тази област.

Месецът е подходящ за правене на бизнес и всичко свързано с предприемаческа дейност. Хората ще се чувстват по-свободни, ще се появи лекота във връзките и финансовото им състояние ще се подобри.

Как да се привлече подкрепата на Огненето прасе ?

Най-важното нещо през ноември 2020 г. е да отпаднат всички съмнения. Прасето няма да подкрепи прекалено предпазливи, нерешителни индивиди, които са свикнали внимателно да обмислят всяка своя стъпка.

Придържайте се към мнението си! Не се задоволявайте с нищо, само защото мнозинството мисли така. Ако имате мнение, което се различава от мнението на мнозинството, не се страхувайте да го изразите.

Поставете цели и игнорирайте препятствията. Освен това целта не трябва да се налага отвън. Научете се да различавате искрените си желания от наложените от другите.

Какво очаква зодиите в Китайския хороскоп през ноември 2020 г. 

Змия, Бик, Маймуна - на тези знаци ще изглежда, че е дошла черна ивица. Незначителни неприятности, притеснения, конфликти у дома и на работното място ...

Рецептата е проста - не падайте духом и преместете фокуса на вниманието към положителните моменти.
Въпреки трудностите, продължете да се усмихвате и да вярвате за най-доброто. А в края на месеца дори няма да си спомните за случилите се неприятности - много ще се оправят от само себе си.

Прасе и Дракон - ще бъде доста късметлия през ноември 2020 г., и особено в паричната зона. Ще има възможност да се запълнят дупки в бюджета и значително да се подобри финансовото състояние. Не се страхувайте да рискувате, участвайте в състезания, лотарии, проекти, които обещават големи печалби.

И не губете оптимизма си! Тогава съдбата ще бъде на ваша страна. Сферата на отношенията също ще угоди - в любовта, приятелството и деловите отношения ще царува пълно взаимно разбирателство.

Коза, Тигър, Заек ще има успех във всякакви начинания. Обстоятелствата са в ваша полза. Не поставяйте амбициозните си планове на заден план. Кога все пак ще има период, характеризиращ се с липсата на препятствия по пътя ви!

Плъх, Куче - благоприятната атмосфера от последния месец остава за тези знаци през ноември 2020 г. Свободните представители на знака е много вероятно да имат съдбоносна среща. А тези, които вече са във връзка, ще могат да уреждат противоречия с партньор и да изведат връзката на ново ниво.

Петел и Кон, вашето мото за ноември 2020 г. е „Научете, научете, научете!“ Този месец лесно ще усвоите нова информация, дори и най-трудната и дори без помощта на ментор. Така че не бъдете мързеливи, образовайте се. Придобитите знания ще ви бъдат полезни за придвижване по кариерата.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft