Няма шанс да я познаете - ето Андреа като абитуриентка! (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Няма шанс да я познаете - ето Андреа като абитуриентка! (Снимки):
5799
Източник: dir.bg
Няма шанс да я познаете - ето Андреа като абитуриентка! (Снимки):

В период на тотална изолация от околния свят социалните мрежи са средството, което повечето от нас използват, за да преборят самотата и да се свържат с любимите хора. В случая с известните личности това важи с пълна сила - те са по-активни от всякога във Фейсбук и Инстаграм, като споделят с феновете си интересни подробности от своя живот.

В социалните мрежи известните личности откровено отговарят на въпроси на почитателите си или приемат отправени им предизвикателства.

Така например, наскоро Андреа използва опцията "Ask me a question" в Инстаграм и позволи на последователите си да проведат своеобразно интервю с нея.

В него блондинката първо задоволи любопитството на хората, разкривайки какви книги чете.

Оказва се, че сред любимите романи на изпълнителката е вечната класика от 1605 г. "Дон Кихот", написана от испанския писател Мигел де Сервантес, чието пълно заглавие всъщност е "Знаменитият идалго Дон Кихот де ла Манча". Попфолк певицата дори сподели един от любимите си цитати от произведението, гласящ:

"Когато самият живот изглежда луд, кой знае къде е лудостта? Може би твърде практично е лудостта. Да се ​​предадат мечтите - това може да е лудост. Твърде много разсъдък може да бъде лудост - и лудост от всички: да видим живота така, както е, а не както трябва!"

Дон Кихот

След това ѝ бе отправен въпросът "Коя е общата характерна черта между твоето 20-годишно "Аз" и сега?", на което тя отговори:

"Същата луда к*чка! И все още блондинка", гласят думите ѝ, към които 33-годишната Андреа приложи снимка от конкретния период, показваща репетицията ѝ за конкурс. Интересен факт е, че от всички момичета-участнички на подиума, обули маратонки, тя е единствената, която носи обувки на висок ток.

Андреа млада

По-късно бе предизвикана да качи снимка от абитуриентския си бал, което тя с радост стори. Обзета от носталгия по отминалите дни, Теодора Андреева, както е истинското ѝ име, написа към изображението от специалната вечер, показващо как се забавлява с две свои съученички, "Липсва ми моето училище" и прибави хаштаг "бал2006".

Андреа на бала

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft