"Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини" - Андреа не издържа на хейта срещу нея и обяви война на медиите:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
"Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини" - Андреа не издържа на хейта срещу нея и обяви война на медиите:
13268
Източник: razkritia.com
"Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини" - Андреа не издържа на хейта срещу нея и обяви война на медиите:

В последните седмици интернет-медиите обявиха открита война на Андреа . Снимки на певицата, необработени с Фотошоп, предизвикаха възмущението на феновете ѝ и отприщиха лавина от коментари.

От една страна се появиха грозни коментари за визията ѝ, а от друга - протести срещу факта, че обработва снимките си с въпросната програма, преди да ги публикува. Сдържаната обикновено попфолк-звезда не издържа на критиките срещу нея и реши да отвърне на удара.

Андреа реално

По всичко личи, че цялото внимание, насочено към нея, не й се отразява никак добре. Затова тя реши да излее гнева си в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Певицата пусна секси снимка по бански , а към нея написа:

„Очевидно съм най-коментираната жена в държавата! А аз си мислех, че за да не ме забравят трябва да пускам повече песни. Оказа се, че и малкото са Ви достатъчни, за да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. Това разбира се, не го пиша за всички, защото има хора доволни от живота си, които не се занимават с глупости. Благодаря Ви!

Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини, за да може и медийната група, която се занимава с мен, да продължава да ме слага на корица. Усещам, че нямате търпение да пусна най-новата ми песен. Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме мотивира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от много по-належащи проблеми в държавата ни колкото се интересувате от едни снимки, представете си колко по-напред щяхме да бъдем като държава! Благодаря!“.

Андреа Инстаграм

Към публикацията поп фолк изпълнителката получи много комплименти за обработения кадър по бански, който качи в социалната мрежа. Феновете на Андреа я съветват да не обръща внимание на негативните коментари по неин адрес и й пожелават успехи с новите й проекти, с които се е заела.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft