Обречени са цял живот да ходят с празни джобове - ето ги най-бедните знаци в Зодиака:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Обречени са цял живот да ходят с празни джобове - ето ги най-бедните знаци в Зодиака:
7570
Източник: blitz.bg
Обречени са цял живот да ходят с празни джобове - ето ги най-бедните знаци в Зодиака:

Забелязали ли сте как определени хора просто умеят да правят и печелят пари от нищото? Дори и да не са нищо повече от останалите, да нямат 2 докторски титли и куп престижни отличия, някакси парите винаги попадат при тях, сякаш с магия. 

Е, оказва се, че причината за вечното безпаричие може би е в звездите - според астролозите има три зодии , които за нещастие все са подминати от паричен успех.

безпаричие

Ето кои са трите зодии, обречени на безпаричие :

Риби

Представителите на това съзвездие често имат проблеми с парите. Това е така, защото тези мечтатели са свикнали да плуват в облаците. 

Рибите биха могли да си осигурят достоен живот, но вродената им скромност, както и самосъмнението в способностите им, не им позволяват да проявят блестящия си ум и големия талант, който притежават.

Затова представителите на този зодиакален знак често пропускат шикозните възможности, изпратени им от съдбата.

Така с течение на времето финансовото благосъстояние започва да им убягва и все по-рядко им се отдава възможност да натрупат състояние.

беден човек

Везни

Те са ценители на красотата. Радват се, когато гледат красотата на света и неговото многообразие, действайки като истински естети. 

Именно заради чувствената им природа ги спира да имат пари, защото според тях това значи да се сблъскат с конкуренция и да изпитват стрес в работата. Тези причини често оставят представители на този зодиакален знак без богатства. 

Но заслужава да се отбележи, че Везните остават щастливи хора, защото парите не са основното за тях.

Водолей

Представителите на това зодиакално съзвездие са свикнали да живеят по свои собствени правила. Те не се интересуват от законите на обществото, съответно, никога не се стремят да добият богатство и много пари. 

Водолеите не са материалисти по своята същност. За да бъдат щастливи те изобщо не се нуждаят от пари, така че напълно естествено богатство ги заобикаля. 

Често Водолеите стават жертва на измамници, които ограбват единствените си спестявания. Астролозите смятат този зодиакален знак за един от най-бедните.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft