Плажен маникюр с декорации

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Маникюр
Плажен маникюр с декорации
15230
Плажен маникюр с декорации

 

 

 

 

 

Насладете се на лятото със стилен маникюр и декорирайте ноктите си с най-готините русинки и символи. Плажния маникюр с декорации ви предлага възможността да подчертаете красотата, както на дългите си акрилни нокти, така и на късите си естествени нокти.

Създайте свой собствен хипнотизиращ дизайн и поддържайте маникюра си в перфектна форма с помоща на добре познатите ви процедури. Сега ще ви представя няколко уникални летни декорации, от които можете да се вдъхновите при избора си на декорация за следващия ви маникюр.

Перфектно лакираните и декорирани нокти на плажа е един от най-добрите трикове в красотата за този сезон. Изберете блестящи нюанси лакове, който да си отиват с вашия бански и оформете ноктите си подходящо за избраната от вас декорация. Професионалните маникюристи ви предлагат безкрайни възможности в избора на декорация. Последните тенденции в плажния маникюр включват най-модерните нови техники и пренасят изкуството на маникюра на едно по-високо ниво. Моделите, които ще ви представя ви дават възможнотта да избирате от различни алтернативи, които можете да съчетаете с вашият бански костюм или вечерен тоалет. Внимателно разгледайте нашите предложения и разберете кои са най-новите модни тенденции в маникюра за лято 2011.

 

Сладък маникюр

 

 

 

Този дизайн в маникюра често включва различни плодови изображения, както и така популярните лъкове и малки точки. Тези които харесват цветния и младежки стил в маникюра ще открият в този стил един перфектен начин за да покажат своите момичешки фантазии. Този дизайн определено се нуждае от професионална намеса, особено ако искате да добавите 3-Dплодови елементи. Въпреки това, тези които решат да попуснат декорациите, могат да се ограничат до съчетанието от бонбонени цветове, което постига същия приятен зрителен ефект. Уверете се, че сте наясно с това което искате, преди да отидете в салона за красота.

 

Морски вибриращ маникюр

 

 

 

 

 

На някои хора доста им допада идеята да пренесат красивия морски свят на своите нокти. Професионалните маникюристи се опитват да наложат свой стил като създават нов нетрадиционен дизайн. Други все още се придържат към традиционните водни елементи и апелират да се сложи край на безкрайните сини нюанси, като се разнообразят фигурите с други флорални мотиви.  Тези мотиви ще привлекат много по-голямо внимание върху вашите нокти и ще ви помогнат по-лесно да съчетаете маникюра си с вашия летен тоалет.

 

Маникюр с флорален дизайн

 

 

 

Флоралните рисунки върху ноктите са популярни не само на модния подиум, а също и в работата на маникчристите. Тези лесни за рисуване мотиви ще се впишат перфектно в плажната атмосфера. Този дизайн може да бъде направен и върху вашия педикюр и стои добре върху всякаква дължина на ноктите.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft