Подредба на дома: Евтини решения за красива кухня

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
Подредба на дома: Евтини решения за красива кухня
66879
Подредба на дома: Евтини решения за красива кухня

Може би нямате пари да замените шкафовете и плочките в кухнята , но това не означава, че не можете малко да я обновите. С воля, креативност и не много пари, можете значително да разхубавите най-функционалното помещение в апартамента .

Ето нашите предложения за лесни и евтини решения:

Покажете произведения на изкуството

Това не е нужно да бъде ценна картина с маслени бои, а някоя сладка снимка , която ви харесва и която се вписва добре с цветовете в кухнята . Една или две малки снимки могат да внесат жизненост и цвят в някое иначе досадно помещение, и от него да се направи много приятно място.

Внесете цветя или плодовеПролетта носи със себе си изобилие от ароматни и декоративни цветя. Възползвайте се по най-добрия начин и разкрасете своята кухня с малко пари. Плодовете също могат да бъдат отлично украшение. Само ги подредете в стъклени или керамични съдове на видно място.

Нека приборите ви служат за украсаЧерпаци, големи вилици и останалите прибори за готвене обикновено имат кука или дупка за окачване. Възползвайте се и поставете една лайсна над печката или работния плот и на нея закачете всички метални и дървени изделия. Това може да изглежда много красиво и в същото време е полезно.

Добавете няколко отворени рафта

Сигурно имате ъгъл в кухнята, в който полиците биха паснали идеално. Не е нужно да плащате на майстор, поставянето на рафтове е много просто - помолете съпруга или приятел да ви помогне. А след това подредете цветя, цветни съдове или подправки върху рафтовете.

Организирайте чекмеджетата

Колкото по-добре са организирани чекмеджетата, толкова повече неща може да се съберат в тях. А колкото повече неща поставите в чекмеджетата, толкова по-малко ненужни неща ще имате на работния плот, където иначе ще правят бъркотия. Затова обърнете внимание на чекмеджетата и помислете кой е най-добрият начин да ги подредите.

Използвайте красиви стъклени буркани за украса

Такива буркани можете да намерите на много достъпни цени, а могат да бъдат и красиви и полезни. В тях можете да сложите всичко - от компоти, брашно, захар, чак до билки или юфка.

Отглеждайте подправки

Няколко саксии със свежи подправки и билки като босилек или магданоз ще изглеждат добре в кухнята, а и изобщо не са скъпи. Ако ги поливате редовно, тези растения са много благодарни и повече няма да имате нужда да купувате подправки.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft