Под тези 3 зодиакални знака се раждат най-великите жени в историята:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Под тези 3 зодиакални знака се раждат най-великите жени в историята:
11081
Под тези 3 зодиакални знака се раждат най-великите жени в историята:

Великите жени в историята - всички им се възхищаваме, те са модел за подражание и идеал за всички дами. Дошли са на този свят, за да го направят малко по-светло, по-добро и по-красиво място за живеене!

великите жени от зодиака

 

Разбира се, всяка жена сама по себе си е нещо велико. Но въпросните дами имат нещо повече от останалите - те са едновременно щедро надарени, но и очакванията към тях са в пъти по-големи.

Тези галеници на съдбата са надарени с късмет и в същото време може да имат много трудна съдба.

Вероятно вече сте се досетили, за кого говорим?

Посрещнете трите най-велики жени в зодиака :

Водолей

Родени са, за да въплътяват мечтите - собствените си и на другите. Те вдъхновяват хората около тях, за да правят и невъзможното възможно. Те летят много високо, понесли няколко дузини хора на крилете си.

Трудно ли им е? Разбира се ...

Но те са родени, за да сбъднат мечтите на вселената.

 

 

Лъв

Жената-лъв е истинска царица, цели нации са готови да я последват. Тя е родена, за да доведе света до промените, за които той е готов. Да бъдеш роден в семейство на лъвица, означава, че семейството ти се е преместило на ново кармично ниво.

Появата й в даден колектив показва, че е дошло времето за промяна към по-добро. Затова е толкова трудно за лъвиците в скучни колективи и в семейство, което не се стреми наникъде, в такива места лъвицата просто не изпълнява зодиакалната си мисия.

цариците на зодиака

Скорпион

Лечител и магьосница, всички знаем за непобедимата харизма на жените-скорпиони, но има и една особеност, заради която всеки говори с шепот за тях. Това са жени, които виждат. Ако искате да узнаете накъде трябва да поемете в живота, попитайте жена-Скорпион.

Те не само виждат, но и лекуват ранените души, от които в съвременния свят има толкова много. Как го правят? Те умеят да виждат действителността. Виждали са Рая, виждали са Ада, а сега те са тук и тяхната задача е да лекуват.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft