Показаха снимка на българското момче, което се самоуби с цианид в Англия

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Показаха снимка на българското момче, което се самоуби с цианид в Англия
6052
Показаха снимка на българското момче, което се самоуби с цианид в Англия

Снимка на 21-годишния Кристиян Данаилов, който се самоуби с цианид, се появи в британските медии.  През 2018 г. Данаилов е диагностициран със синдром на Аспергер - психично разстройство от аутистичния спектър, характеризиращо се със значителни трудности в социалното взаимодействие и невербалното общуване, съпътствани от ограничени и повтарящи се модели на поведение и интереси.

Младежът се затворил в себе си, спрял да общува.

Кристиян си направил фалшива фирма и се свързал с компания в Есекс, за да му изпратят смъртоносната субстанция по пощата. В тази връзка майката на момчето призовава властите във Великобритания за по-строг контрол с продажбата на отрови след самоубийството на сина й.  Тя е медицинска сестра и според нея държавата трябва да затегне контрола над продажбата на отровата.

Според майка му Елана единственото, което синът й трябвало да направи, е да отбележи с тикче кутийка в уебсайта, като по този начин потвърждава, че е легална фирма и отровата може да му бъде предоставена. Пратката пристигнала на адреса няколко дни по-късно. Децата са на компютрите си толкова часове всеки ден и всеки би могъл да направи същото като моя син“, коментира Елена.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft