Полагат Ламбо до любимата му Мария - мечтата, която двамата не успяха да сбъднат приживе (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Полагат Ламбо до любимата му Мария - мечтата, която двамата не успяха да сбъднат приживе (Снимки):
160306
Полагат Ламбо до любимата му Мария - мечтата, която двамата не успяха да сбъднат приживе (Снимки):

След като вчера цял ден хиляди хора се стичаха към Народния театър, за да си вземат сбогом с непрежалимия Стефан Даналов , днес легендарният български актьор, дългогодишен депутат, бивш министър на културата и любимец на няколко поколения  бе погребан на гробищата в "Бояна".

Опелото започна в 14 ч, но на него присъстваха само и единствено роднините на Мастера. В частния гробищен парк преди 5 години бе погребението и на Мария - съпругата на Данаилов , която бе негова опора през целия му живот.

Мария oзнaчaвaше тoлĸoвa мнoгo зa Cтeфaн, защото приемаше всичките негови несъвършенства, крепеше го е в най-трудните им мигове на съвместния им път, а тoй нeпpeĸъcнaтo гoвopеше зa нeя ĸaтo зa бoгиня. Затова и близките на Мастера ще изпълнят днес волята му да го положат до непрежалимата му житейска спътница.

Стефан Данаилов и Мария

Колаж: ПИК

Макар, че бяха плътно един до друг през целия си път като семейство, Лабмо съжалявал, че не сбъднал своята мечта - да обиколи света със съпругата си. В най-активните си творчески години все отлагал осъществяването на този негов блян за времето, когато излезе в пенсия. Този момент така и не дойде, тъй като Стефан Данаилов дори и в пенсионни години не се отказа от актьорството, от политиката и от обществения живот.

Припомняме, че хиляди българи си взеха последно "Сбогом" с великия актьор на поклонението в Народния театър в понеделник. То започна в 11 часа и въпреки минусовите температури съкрушени от загубата хора в продължение на 4 часа се редяха на опашки, за да поднесат цветя пред тленните останки на Стефан Данаилов, който почина на 27 ноември на 76 години. В края на поклонението легендата бе изпратен с бурни и дълго нестихващи аплодисменти.

Дай твоята оценка:
3 от 35 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft