По 1 кг. на ден! И то без да гладувам! След седмица си влизах във всички любими дрехи!

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
По 1 кг. на ден! И то без да гладувам! След седмица си влизах във всички любими дрехи!
105129
По 1 кг. на ден! И то без да гладувам! След седмица си влизах във всички любими дрехи!

Всички хора, които се опитват да отслабнат, търсят най-бързото решение. В тази статия ще ви представим най-ефективната диета и няколко съвета, които ще ви помогнат да отслабнете само за една седмица.

В процеса на намаляване на теглото, най-важното е да се намери най-подходящият метод за намаляване на теглото.

На първо място, във всеки план за отслабване е важно да сте наясно, че не трябва да пропускате хранене.

Много хора смятат, че пропускането на едно или две ястия и обилното хранене само веднъж дневно ще помогне за намаляване на теглото ви, а това е напълно погрешно.

Ето един план за диета, който е много популярен и много ентусиасти за отслабване потвърдиха, че е наистина ефективен.

А именно това е най-добрият план и най-бързият начин да отслабнете по естествен път, без да приемате други добавки за здравето или хапчета за отслабване.

Този диета план е предназначена за 7 дни и през този период ще ви бъде разрешено да приемате конкретни храни, в съответствие с плана на диетата за всеки един от тези седем дни. Можете да очаквате да загубите от 5 до 8 килограма тегло, ако следвате диета точно както е посочено по-долу.

Имайте предвид, че най-бързият начин да отслабнете е да не останете гладни изобщо. Това всъщност ще направи обратното.

Ден първи

Експерти обясняват, че първият ден е най-важният ден от тази програма. През този ден трябва да ядете само плодове. Всъщност можете да консумирате всякакви плодове. Все пак, в първия ден трябва да изключите бананите от вашия списък с плодове. Дините и пъпешът са някои от предложените плодове. В допълнение към това, трябва да пиете около 8 до 12 чаши вода през деня. Препоръчва се да се консумират различни видове плодове през целия ден. В случай, че се чувствате гладни, опитайте да ядете повече плодове и да пиете вода.

Втори ден

През деня трябва да консумирате само зеленчуци. А именно, можете да консумирате всички зеленчуци, които ви харесват, сурови или варени. Все пак имайте предвид, че не трябва да използвате каквото и да е масло, докато готвите зеленчуци. Варените зеленчуци са чудесен избор. Интересно е, че можете да ядете всякакъв зеленчук, който ви харесва, включително картофи. Все пак, препоръчваме да ядете варени картофи рано сутрин, така че въглехидратите да могат да се изгорят по време на деня. Можете да консумирате: варен боб, суров и варен морков, броколи, краставици, маруля, варено зеле и т.н. Не забравяйте да пиете дневната доза от 8 до 12 чаши вода.

Трети ден

Третият ден от този план за отслабване се състои от зеленчуци и плодове за целия ден. Трябва да избягвате картофи и банани. Никога не трябва да пропускате да пиете от 8 до 12 чаши вода.

Ден четвърти

През четвъртия ден трябва да консумирате банани и да пиете мляко. За да сме по-точни, трябва да вземете поне 8 до 10 банани през целия ден и 3 чаши мляко. Може да се почувствате гладни, затова се препоръчва правилно да се разделят бананите и чашите с мляко.

Пети ден

За петия ден от тази диета се планира да има чаша ориз за обяд и около 6-7 домати през целия ден. Има шанс да произведете много пикочна киселина в тялото си, затова се препоръчва повишаване нивото на водата от 12 чаши до 15 чаши.

Шести ден

Ден 6 от диетата трябва да вземете чаша ориз за обяд и трябва да се придържате към зеленчукова диета за останалата част от деня. Имайте предвид да пиете най-малко 8-12 чаши вода.

Седмият ден

Ден 7 е последният ден от този план за отслабване. Имате право да вземете чаша ориз и всички зеленчуци, които искате, заедно със сок от плодове по ваш избор.

Освен факта, че ще загубите допълнителни килограми (около 4 до 5 килограма или дори повече), има много други ползи, които ще спечелите от плана за диетични храни. Ще забележите, че кожата на лицето ви свети. Освен това, този план за диета ще подобри храносмилателната ви система.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft