Предсказание на Ванга променило живота на Филип Киркоров:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Предсказание на Ванга променило живота на Филип Киркоров:
2132
Източник: pik.bg
Предсказание на Ванга променило живота на Филип Киркоров:

Ванга е променила живота на стотици хора, дошли да търсят съвет в дома ѝ. За невероятната ѝ дарба и до днес се носят легенди, а пророчествата ѝ продължават да се сбъдват.

Интересна история, свързана с петричката пророчица, разказа не друг, а звездата на руската естрада с български корени - Филип Киркоров . Той дори твърди, че Ванга е променила живота му .

Това се случва, докато той е още съвсем малък. В ранните си години Киркоров се оказва на легло заради тежко заболяване. Семейството му е безкрайно притеснено от събитията и търси надежда при Ванга. Тогава старицата шокира близките му с думите си. Тя предрича, че момчето не просто ще се изцери, а ще стане и много известен човек.

„Виждам го на високо място как държи нещо в ръка и го размахва“, промълвила тогава петричката ясновидка. „Това не беше всичко. Тя предрекла, че първата жена, която зърна, когато дойда на себе си след заболяването, ще бъде моята. Когато родителите ми чули всичко това, се чувствали объркани. Постепенно обаче думите на баба Ванга започнаха да се сбъдват. Успял съм да оздравея и когато съм отворил очи, по телевизията са давали концерт на Алла Пугачова“, спомня си Филип Киркоров.

Десетилетия след предсказанието на Ванга певецът е вече музикална легенда и наистина има зад гърба си брак с Алла Пугачова. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft