Предстоят ВЪЛШЕБНИ дни през април, когато желанията ни се сбъдват:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Предстоят ВЪЛШЕБНИ дни през април, когато желанията ни се сбъдват:
2977
Източник: edna.bg
Предстоят ВЪЛШЕБНИ дни през април, когато желанията ни се сбъдват:

Сигурно няма човек, който да не се е взирал в очакване в звездното небе, за да види падаща звезда и да си пожелае нещо. Е, за всички вас астрономите имат добри новини - през април 2021 г.

има няколко вълшебни дни , които са свързани с  метеоритните потоци и "падането" на звезди.

Всеки метеоритен поток ще донесе късмет в живота ви, ако знаете как правилно да си пожелаете нещо. Периодът на метеоритните потоци е подходящ и за романтични срещи. 

сбъдване желания

За април първият от тях е под съзвездието Лира, което стимулира творчеството и дава тласък за постигане на целите в живота. В периода от 16 до 25 април всеки ще може да си пожелае нещо или да направи карта на желанията си. Този метеорен поток ще достигне своя пик в нощта на 22 срещу 23 април. Тогава си пожелайте това, за което мечтаете най-силно. Не забравяйте да визуализирате желанието си. 

Поредният метеорен поток, носещ положителна енергия през април, е провокиран от кометата на Халей и ще се прояви в периода от 19 април до 28 май. Той е под влиянието на съзвездието Водолей, което означава, че представителите на този знак ще могат да използват енергията си за постигане на нови успехи. Потокът ще ви покаже правилния път към постигане на материално благополучие. Периодът ще е успешен за всички, които са готови да предприемат действия за справяне с финансовите проблеми.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft