Проговори приятелката на прокурорското синче от Перник: Не мога да преброя колко пъти ме е удрял, страхувам се от отмъщение

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Проговори приятелката на прокурорското синче от Перник: Не мога да преброя колко пъти ме е удрял, страхувам се от отмъщение
4730
Източник: plovdiv24.bg
Проговори приятелката на прокурорското синче от Перник: Не мога да преброя колко пъти ме е удрял, страхувам се от отмъщение

Примката около шията на наглото прокурорско синче от Перник , Васил Михайлов , се затяга все повече и повече. Появиха се нови разкрития за смъртни заплахи и насилие, направени от приятелката му, след което му беше повдигнато поредно обвинение, този път за побой и четири закани с убийство към 20-годишната Боряна . Сега младото момиче застана за първи път пред камерата на bTV.

20-годишната Боряна е имала връзка с Васил Михайлов в продължение на две години.

Казва, че първият побой и е бил нанесен още преди обществото да разбере за прокурорския син от Перник и той да бъде арестуван. Сега казва, че не може да преброи колко пъти е била удряна от него.

Боряна наранявания

Боряна избра да застане пред камерата ни с надежда за справедливост. Заради нещата, които се е осмелила да разкаже, вече е с денонощна полицейска охрана, назначена от прокуратурата.

Въпреки че се страхува за собствения си живот и този на близките си, Боряна избира да покаже лицето си и да разкаже за ужаса, през който е преминала.

"Колко пъти ме е удрял ли? Не мисля, че мога да ги преброя“, каза в Боряна Рангелова, бившата приятелка на подсъдимия Васил Михайлов.

Единият от побоите определя като "най-жесток". В нощта срещу 28 октомври миналата година. Часове, след като Васил Михайлов е пуснат за първи път под "домашен арест", след като прекарва месеца в ареста по обвинения за побои и заплахи.

"Донесох му една бутилка уиски и той, естествено, се напи. Видя някакво съобщение. Бяха ми отправили неприлично предложение, на което аз в никакъв случай не съм откликнала. Започна да ме удря, многократно, по лицето ми, по тялото ми, дърпаше ме за косата. Прецених, че е най-добре да звънна на майка му. В опита си да го успокои ме беше прегърнала и той удари и нея“, спомня си Боряна.

"В разговора ни на 1 юли той ми обясняваше как съм предателка, как съм могла да го направя това нещо. Започна да ми обяснява как ако иска да ме убие, той със сигурност ще ме убие, ще намери начин да ме убие. Той може да убие всеки един човек, когото прецени. Дори ми разказваше за начина, по който искал да ме убие. Мислил е, че когато излезе от затвора ще ме намери, ще ме отвлече, ще ме вкара там в някакво мазе и ще ме целуне и ще ме гръмне в гърлото.“, добави Боряна.

След като подава жалба в полицията и разказва всичко това, на 13 септември екипи на СДВР влязоха в къщата, в която Васил Михайлов е под домашен арест, за да я претърсят. Тогава, пред bTV, прокурорският син отрече да е посягал на Боряна.

"Естествено, че се страхувам. Все пак, аз го познавам, мисля по-добре дори от собственото му семейство. Според мен е много жесток човек и със сигурност ще търси отмъщението си. Спрямо мен", подчерта 20-годшното момиче.

Потърсихме адвокатите на Васил Михайлов – Велин Велинов и Любомир Таков – и двамата цял ден не отговарят на обажданията ни. От прокуратурата са поискали Михайлов отново да бъде задържан под стража.

На въпрос на бТВ какво е направил на приятелката си, Михайлов нагло отговори "Само хубави неща", а на питането какво тогава правят полицаите в дома му, той отвърна: "Това не са полицаи, това са приятели".

Васил Михайлов прокурорски син

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft