Психолозите отговориха, как да се държите и какво не бива да правите за един мъж във връзката

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Психолозите отговориха, как да се държите и какво не бива да правите за един мъж във връзката
6218
Психолозите отговориха, как да се държите и какво не бива да правите за един мъж във връзката

Никой не знае формулата на идеалните отношения между мъж и жена. Но психолозите отдавна говорят за най-големите грешки на жените, които се правят в една романтична връзка.

Не, те не вредят на партньора си. Те й пречат да бъде щастлива в двойка или в брак.

 

Ще ви разкажем как да не се държи една жена с мъжа до себе си.
Събрахме 8 типични грешки, извършени от дамите, които или разрушават връзката, или превръщат мъжете в ненужни предмети.
Как да се държим правилно с мъж

Слушането

и разбирането на партньора ви е важно. Но в никакъв случай не показвайте съжаление. В края на краищата човек е победител и със съжалението си само го обиждате. Освен това охлаждате неговата “тръпка на завоевател” и най-вероятно той се чувства като малко момче. Вместо това по-добрият партньор подкрепя в трудна ситуация и дава съвети, или още по-добре - превръща всичко в шега и вдъхновява за нови постижения. Ти си жена, а не бавачка.

 

Феминизъм

Никой не ви забранява да заемате високи позиции, да бъдете най-добри сред най-добрите, но да бъдете нежни и слаби у дома. Съпругът ви е вашата подкрепа и любов, а не конкурент, с когото трябва да се борите за върховенство. Мъжкото его е много крехко и обидата е силна. Не е нужно да отделяте твърде много на постиженията си, дори и с леко подигравка. Същото важи и за споровете и поученията. Може да сте прави, но какъв е смисълът, ако не сте доволни?

 

Радикална промяна на характера

Няма идеални хора, но често жените след вълна на ослепителна любов се опитват да преправят, поправят своя човек. За да може мъжът да промени характера и навиците си, това отнема много време или стресова (трагична) ситуация. Ще се кълне, ще плаче, ще излъже ... И така в кръг. И няма гаранция, че ще харесате “актуализираната версия”.

Ако мъжът иска да направи отстъпки за вас, той ще ги направи. Просто изразявайте спокойно вашите възгледи и искания и най-добре - аргументирайте се!

 

Също така, психолозите не препоръчват да се променят принципите и вярванията в името на съюз с близкия човек, защото рано или късно това ще ви отрази негативно.

 

Безцелно съществуване

Трябва да имате страст или кариера, която не зависи от вашия човек. Да, не трябва да се биете за шампионата, но трябва да сте интересни. Ако отхвърлите бъдещето, съществува опасност да сте нещастни и нереализирани. Например, вие отивате на работа и сте напълно затънали в ежедневието. Имате пари, а не можете да се върнете на работа. Но няма да имате какво да кажете, очите ви няма да горят. Вие просто ще станете незаинтересовани, дори и за себе си.

Лъжи

Лъжата разрушава връзката. Никога не лъжете мъжа си. Ако трябва да скриете нещо заради доброто си, опитайте се да избегнете ситуацията отстрани или не участвайте в това, което по-късно ще доведе до лъжа. И най-много да живеете в страх, че вашата тайна ще бъде разкрита, а това не е много добра перспектива.

 

Не бъдете “мама”

Да, има мамини мъжлета, които търсят не само жена, но и майка си. Ако такава роля ви подхожда, нямаме нищо против нея. Но връзката трябва да бъде любовна, а не родителска. Мъжът може да бъде подпомогнат, когато е необходимо, но не бива да поставяте всичките му проблеми на крехките си рамене и да се грижите за него като за малко дете.

 

Променете външния си вид

Да кажем, че сте слаби и вашият човек ви моли да понапълнеете. Или сте брюнетка, а той просто обожава червеникавите коси и иска да ви види точно така. 80% от жените правят, както казва мъжът им. И правилно - да вземе решение сам. Трябва да живеете в хармония с външния си вид, а не да го приспособявате към изискванията. Ако се интересувате от експериментиране, то се съгласявате да се промените. Но ако трябва да нарушите визията си за красота в негова чест, по-добре е да откажете.

 

Прикритост

За да се изгради щастлива връзка , човек не трябва да крие оплакванията и да говори за всичко навреме. Изчистете недоразуменията, не оставяйте нещо неизвестно. Можете да мислите, че днес ще скриете оплакването си, но утре всичко ще бъде наред. Но не, всичко продължава да се увеличава и в крайна сметка ще доведе до голям конфликт, провокиран от вас или изолиран. Дори е трудно да се каже кое е по-лошо.

В отношенията е важно да вземем правилната роля . Ти си жена и той е мъж. И във всеки случай не превъзмогвайте ролята на партньор. Разбира се, всички хора са различни и всеки изгражда отношения по начина, по който им харесва. Но, заобикаляйки тези 8 грешки, ще имате възможност да научите по-малко разочарование или да погледнете поведението си по различен начин.

Кажете ни в коментарите, съгласни ли сте с мнението на психолозите за романтичната връзка . Също така споделяйте полезна статия с приятелите си в социалните мрежи!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft