Пълнолуние в Овен на 2 октомври 2020 г -Ето как ще ни се отрази!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Пълнолуние в Овен на 2 октомври 2020 г -Ето как ще ни се отрази!
20624
Пълнолуние в Овен на 2 октомври 2020 г -Ето как ще ни се отрази!

По време на пълнолуние има огромно освобождаване на енергия и тази енергия може да бъде изразходвана както за добро дело, така и за лошо. Победителите на 2 октомври ще бъдат онези хора, които вземат предвид всички рискове и се вслушат в препоръките на астролозите.

Пълнолунието в Овен   е трудно астрологично събитие с доста тежка, дори разрушителна енергия. По-добре е да не започвате важни неща в такъв ден: всяко начинание може да се превърне в дълготрайни проблеми. По-добре е да посветите енергията на Огненото Пълнолуние за преразглеждане на вашите планове, знания и източници. Най-добрият начин да се оформи бъдещето е чрез изготвянето на предварителни планове и съвети от астролози.

Нещата, които трябва да направите на 2 октомври

1. Участвайте в творчески дейности. Лунният Овен ще ни донесе приповдигнато настроение. Ще има възможност за разрешаване на много наболели проблеми, които чакат своето време. Преди неразрешими проблеми ще останат в историята, основното е да се търси добро наоколо. Фокусирайте се върху положителните аспекти на живота и идентифицирайте най-добрите решения за създаване на лично бъдеще.

2.

Работете върху себе си, отразявайте живота. Овенът е твърде импулсивен знак, така че най-важното на 2 октомври ще бъде да ограничите импулсивността и бързината си. Духовните практики ще ви помогнат да се съберете и да преосмислите живота си и тогава всякакви начинания през следващия месец ще се превърнат в успех. 

3. План за бъдещето. Лунният Овен ще ни принуди през октомври да се заемем с бизнеса, от който бягаме отдавна. В допълнение, това ще провокира доста тежки условия, при които ще трябва да вземете решения много бързо. Като цяло списъкът със задачи няма да е излишен.

4. Регулирайте вътрешната сила. Влиянието на Пълнолунието в Овен събужда интуицията и вътрешната мъдрост. Важно е да укрепите тези качества, за да прекарате деня на спокойствие. Ще има много пъти, когато искате да се съпротивлявате и да се бунтувате малко, но интуицията бързо ще ви помогне да разберете, че днес това е не само безполезно, но и опасно.

5. Приемете позитивно мислене . 2 октомври е по-добре да не приемате нищо присърце. Колкото по-лесно се отнасяме към случващото се, толкова по-лесно ще прекараме този ден.

Опасности и рискове от Пълнолунието: Какво е най-добре да не се прави

1. Да взимате спонтанни решения. На Пълнолуние трябва да сте много бдителни: това е разцветът на провокатори, авантюристи и енергийни вампири. Внимавайте с нови хора и възможности, които ще почукат в живота ви на 2 октомври.

2. Да се свържете с потока от негативизъм. Мнозина ще бъдат много бурни от меланхолия до раздразнение. Астролозите съветват да не разклащате това състояние с неща, които стимулират негативизма: силна музика, алкохол, конфликти. Това е моментът да опознаете повече себе си, да помислите или да  научите медитация .

3. Да се обезсърчавате. На Пълнолунието на мнозина може да изглежда, че са в задънена улица. Но всъщност този предизвикателен ден ще загатва за алтернативни решения. Ако поддържате равномерно вътрешно отношение, тогава можете да намерите отличен изход от лабиринта на проблемите.

4. Да провокирате конфликти, да се дръжте грубо и арогантно спрямо другите. За всички хора Пълнолунието на Овен е време на голямо емоционално рестартиране. Те могат да спрат да уреждат връзки с близки, да започнат да дразнят колегите, много претенции към света и живота ще излязат. И всичко това ще бъде знак, че е време за почивка. Изключете телефона и се "заземете" малко.

5. Да започвате нещо ново. Невъзможно е да се предвиди как ще се развие това или онова начинание. Пълнолунието в Овен ще превърне свръхсилен негативен потенциал за всички събития. Правилата и процедурите ще се променят, така че трябва да се подготвите внимателно, преди да започнете каквото и да било. Импулсивното поведение ще отслабне и отрицателният заряд ще се върне стократно.

Пълнолунието ще бъде управлявано от Овен. Този знак ни предупреждава: предстои несигурност, но трябва да вярвате в себе си, да следвате предвидения път , да слушате гласа на сърцето си и да не се намесвате в хода на събитията, докато не сте психически подготвени за това.

Дай твоята оценка:
3 от 7 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft