Разкриха поредната тайна-Причината принцеса Даяна да ходи често с наведена глава

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Разкриха поредната тайна-Причината принцеса Даяна да ходи често с наведена глава
2612
Разкриха поредната тайна-Причината принцеса Даяна да ходи често с наведена глава

Историите, свързани с живота на нелепо загиналата принцеса Даяна все още вълнуват хората, заради влиянието и харизмата, която принцесата имаше.  

Наскоро беше разкрита поредната загадка, свързана с Лейди Ди.

Още през далечната 1981 година, когато тя се явява на британската кралска сцена, прави впечатление, че Диана често ходи с наведена надолу глава, а погледът й е все насочен към земята.

Мнозина предполагали, че това е така защото принцесата е била срамежлива.

Причината обаче изобщо не е такава. А истината е изречена от самата принцеса Даяна пред Андрю Мортън, който е написал книгата „Диана: Истинската й история”.

„Отне ми шест години, за да се преборя със себе си.

Толкова време ми бе нужно, за да се чувствам комфортно в кожата си. Когато станах част от британското кралско семейство ходех с наведена глава. След години установих, че това е изглеждало глупаво. Не се смущавах, а просто бях ужасена от малкия ми ум. Не съм била сърдита, а това просто бе част от мен. Бях ужасно уплашен от вниманието, което получих изневиделица”, признава Даяна.

По думите й прехода й в принцеса й дошъл „твърде в много”.

„В една минута от живота ми бях никоя, а в следващата принцеса на Уелс, майка на бъдещия британски крал, медийна звезда, член на това кралското семейство. Всичко това за мен бе шок”, споделила Лейди Ди пред Андрю Мортън.

 

Миналата година един от секретарите на пресата – Дики Арбитър, разкри друга причина защо Диана често ходила с наведена глава.

 

„За пръв път я срещнах около три-четири дни преди сватбата й с принц Чарлз. Тя бе току-що навършила 20 години. Хората я обичаха заради този неин странен навик да ходи с наведена надолу глава и да гледа срамежливо към земята когато говори с тях. Мислеха, че е срамежливо момиче от народа. Но нямаше нищо срамежливо в това й действие. Тя беше осъзнала, че е много по-висока от съпруга й и повечето хора. Затова държеше главата си наведена, за да не стърчи над него. А когато говореше с обикновените хора го правеше, за да не си помислят те, че тя е високомерна и ги гледа „от високо” – не искаше да ги кара да се чувстват неудобно от нея”, разкрива Дики Арбитър. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft