Само за жени с чувство за хумор - супер забавно и право в десетката! Избери коя метла ще яхнеш и узнай, каква вещица си!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Само за жени с чувство за хумор - супер забавно и право в десетката! Избери коя метла ще яхнеш и узнай, каква вещица си!
791048
Само за жени с чувство за хумор - супер забавно и право в десетката! Избери коя метла ще яхнеш и узнай, каква вещица си!

Всяка жена все някога е била привлечена от тайната сила на магьосничество ... Някои упорито го отричат, а други дажи биха искали да демонстрират своите магически способности. Хайде да се позабавляваме заедно: изберете една метла  и научете повече за това, какъв магически дар криете в себе си!

Тест за определяне на идентичността

каква вещица си

 1. Предприемчива вещица
  Умеете точно да преценявате своите възможности. Като по магия  лесно се вдъхновявате от нови предприятия и инициативи. В работата често прягате своя "вещерски усет", който ви позволява да избегнете рискове и загуби.

  Прекарвате свободното си време активно: летенето на метла и динамичните спортове не са чужди за вас. Разбира се, уикендите с приятели не са отменени!
  каква вещица си

 2. Вещица-чародейка
  Притежавате изразителни жестове и магическо красноречие . Най-вероятно и другите са забелязали способността ви да предвиждате  различни събития и да се приготвяте за тях отрано. Вие сте изключително фина личност и може и без карти Таро бързо да усещате разликата в думите и емоциите на другите хора.
  каква вещица си
 3. Властна вещица
  Имате възможност да влияете върху хората емоционално , като по този начин имате добри отношения с тях. Въпреки изразените си лидерски качества, вие сте магьосница, която често жертва интересите си в името на другите.
  каква вещица си
 4. Вещица-педант
  Знаете къде е прибрано всяко гърне и метла в къщата. Харесва ви съвършеният ред и изисквате и другите да го спазват. Ако се захванете с приготвянето на отвари или организирането на важно събитие, най-вероятно ще доведете всичко до край. Другите вещици изпитват страхопочитание към вас, показвайки всеки път възхищение и уважение!
  каква вещица си
 5. Вещица-наставник
  Умеете да усещате другите .
Доверените отношения за вас са най-важният критерий. Предателството на коварен магьосник няма да простите за нищо на света! Вселената ви е надарила с умението да бъдете наставник и учител. Вие желаете да работите с млади магьосници, които виждат във вас истински пример за подражание.
каква вещица си
 • Вещица с железен характер
  Можете лесно да разпознавате фалша и изкуствеността в отношенията. На сбирки и срещи винаги успявате да защитите своите възгледи и принципи. За съжаление, не можете да търпите превъзходството на другите магьосници и вещици, така че понякога можете да сте малко груба.
  каква вещица си
 • Вещица-пионер
  Вие се различавате от другите вещици по широкия си кръг от интереси. Не ви коства усилия да се адаптирате към новите условия и промени в живота. Вие сте вещица, на която не се налага да чака подходящия момент: всички важни проблеми решавате сама и не се страхувате първа да се заемете с приготвянето на новите отвари.
  каква вещица си
 • Вещица-мечтател
  Вие сте замечтана и лирична личност ... С другите вещици имате доверени отношения: вие добре разбирате характера на хората и ги усещате. Голямо значение отделяте на външния вид и чародейската екипировка, и изобщо не умеете да пестите вълшебните пари!
  каква вещица си
 • Вещица-интроверт
  Умеете да се насладите на нормален живот и безопасно да извършвате рутинните задължения: почистване на котли, чистене на дома и приготвяне на отвари. Не ви е трудно да работите с други магьосници: Харесва ви да помагате на другите и да се чувствате полезни. През повечето време предпочитате да прекарвате времето си в самота, търсейки убежище в гората.
  каква вещица си
 • Вещица-пътешественик
  Не можете да понасяте рутината : честата смяна на работното място за вас е нещо обичайно. Работата за вас е истински творчески трамплин. Често грабвате метлата и отлитате към местата, неизследвани досега. На другите магьосници им е интересно с вас, а вие нямате нищо против да споделяте своя вековен опит.
  каква вещица си
 •  

  Надяваме се, че ви е харесал този забавен хороскоп! Споделете го с приятелките си!

  Новини
  Мода
  Звезди
  Начин на живот
  Диети
  Красота
  още
  Любов
  Здраве
  Родители
  Коментари
  галерии
  Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
  още
  Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
  Design & Development: TaraSoft