Само 3 плода ви трябват и за 1 вечер ще сте като "нови". Презаредете тялото си и усетете прилива на енергия

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Само 3 плода ви трябват и за 1 вечер ще сте като "нови". Презаредете тялото си и усетете прилива на енергия
542829
Само 3 плода ви трябват и за 1 вечер ще сте като "нови". Презаредете тялото си и усетете прилива на енергия

Тайната за витаминозната бомба, съставена единствено от три плода, идва от древността. Тя се предава от поколение на поколение и служи за възраждане на силите само за една нощ.

Днес от нея масово се възползват спортисти и хора с натоварваща физическа работа.

Тайната за бързото възстановяване на силите се крие в трите плода. Те интензивно облекчават напрежението и болките в гърба след интензивно натоварване.

Мистичните съставки са сушени кайсии, смокини и сини сливи. Курсът на прием е необходимо да трае минимум месец и половина, за да даде оптимални резултати.

Тайната на витаминозната бомба се крие в състава на сушените плодове. Всички те съдържат активни вещества, които помагат възстановяването на меките тъкани на междупрешлените дискове.

Редовният им прием подобрява устойчивостта и гъвкавостта на гръбначния стълб. Всички това се случва по естествен път, без болезнени манипулации и медикаменти.

Друг важен момент е фактът, че отделните качества на трите плода нямат същата лечебна сила, която притежават заедно. Търсеният здравословен ефект се обуславя само след правилното им пропорционално разпределение.

А то е следното: една голяма смокиня, пет кайсии и една синя слива. Похапвайте тази здравословна комбинация всяка вечер и ще усетите как силите и енергията са отново у вас. И освен че подпомага тялото физически, тази плодова комбинация влияе благоприятно и на мъжката полова мощ и женското либидо.

 

Силата на всеки от тези плодове е различна. Така например сушената синя слива е изключително полезна за бъбреците и черния дроб.

В нея има високо съдържание на витамин К, който благоприятства укрепването накръвоносните съдове, нормализира работата на сърдечния мускул, влияе положително нанервната система. Сушеният плод се използва за лечение на ревматизъм и атеросклероза.

Смокинята пък е най-древното културно растение. Неговата консумация има доказан ефект при лечение на старческите заболявания. В древността се е смятала за плодът надълголетието.

Третият компонент – сушената кайсия, съдържа множество ценни витамини - K, P, Fe, Ca,витамин B5 и каротин. Тя е незаменим нормализатор на работата на сърдечносъдовата система.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft