Седмици след раждането, млада майка сравнява ултразвукова снимка и разбира истината, която е пропуснала

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
За бебето
Седмици след раждането, млада майка сравнява ултразвукова снимка и разбира истината, която е пропуснала
8537
Седмици след раждането, млада майка сравнява ултразвукова снимка и разбира истината, която е пропуснала

Нашите деца са нашият най-голям източник на радост и вдъхновение и като такива няма нищо друго, което да ни направи еднакво щастливи. Когато мисля за собствените си деца , получавам топло чувство в стомаха. Когато ги видя, да се усмихват, светът е чист.

Разбира се, другата страна на монетата е, че такава силна емоционална връзка има силата да създава чувства на гняв, тъга или тревога.

Никой ден не е същият, когато имате деца… Предполагам, че това е част от красотата.

Когато младата майка Сара Келехър Степлинг забеляза нещо съвсем случайно за съня на сина си, тя знаеше, че трябва да сподели откритието. Нямаше представа колко хора ще бъдат очаровани от находката.

Какво сподели в социалните медии:

- Първият ултразвук, който имахме, беше направен на 18-та седмица и имаше цялата костна структура, така че изглеждаше точно като Скелетор или Крампус! Така че, когато видях това сладко бебе шко лице, което бе на почти тридесет и девет седмици аз мислех, че е очарователно, но честно казано, аз просто се радвам, че не е имал рога! ", казва Сара.

Тя добавя:  „ Необичайно е да се получават такива ясни образи в края на бременносттта, но жената, която прави  ултразвук,  наистина знаеше как да заснема и си разбираше от работата. Бяхме изключително щастливи да видим такивастрахотни снимки.

- Веднага не забелязах връзката с ултразвука, когато за първи път забелязах, че е спал с вдигнати ръце. Видях как ултразвукът виси на хладилника на свекърва ми, когато той беше на няколко седмици и тогава сякаш бях като ударена от гръм.

- Той все още го прави! Той е царят, който се справя лесно!

- Направих съпоставка и бях изумена от това колко са сходни във всеки малък детайл. Реших да го публикувам в Reddit, защото си мислех, че това е интересно съдържание, което някой друг може да се радва да види.

- Също така е хубаво да общуваме с външния свят след безброй дни, в които се грижим за новородено. Понякога се чувства, че нищо не съществува, освен за мен, моето бебе, моите цици и дивана!

- Синът ми се е променил. Просто го гледам и понякога плача, защото го обичам толкова много. Дръжте го нахранен, със сменен памперс и той е щастлив.

- Майка ми казва, че съпругът ми Рос и аз не знаем колко късмет имаме с него.

- Той имаше необяснима хемолитична анемия и тежка продължителна жълтеница в първия месец от живота си, поради което той е изложен на тази синя светлина. Имахме посещения на лекар на всеки 1-2 дни, за да наблюдаваме кръвта му и 48 часа престой в детската болница, но той премина през всичко като шампион.

- Всеки път, когато ми се усмихва, аз се стопявам.

Тъй като синът на Сара развива ръцете си, той е спал по същия начин. Невероятно е, че тя има доказателства за навиците на сина си още от утробата!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft