Седмичен хороскоп за периода от 30 март до 5-ти април-ВОДОЛЕЙ Нови делови възможности, ОВЕН Благодатен период

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп за периода от 30 март до 5-ти април-ВОДОЛЕЙ Нови делови възможности, ОВЕН Благодатен период
19197
Седмичен хороскоп за периода от 30 март до 5-ти април-ВОДОЛЕЙ Нови делови възможности, ОВЕН Благодатен период

За Овните периодът е доста зает, а Телците ще завоюват напредъкът си с много нерви. Хубавите взаимоотношения с околните са солидната основа за успеха на Близнаците, а Раците да се активизират максимално. Лъвовете да защитават позициите си, а Девите да не опитват да шикалкавят.

За Везните дните са активни и сложни, а Скорпионите умело се справят със създалата се ситуация. Стрелците демонстрират себе си, а Козирозите ще са доволни от нагласата си. Пред Водолеите се разкриват важни възможности, а Рибите се справят проблеми си.

 

ОВЕН 

Благодатен период

            Делата ви ще се развиват с променливо темпо. Не всичко, което мислите и планирате ще се случва така. С позитивното си мислене и излъчване ще влияете на събитията, насочвайки ги в правилната посока. Представителите на Овен навлизат в твърде плодотворен етап от развитието си, който обещава поредица от делови успехи при осъществяването на материалните ви цели. Преобладаващата част от родените обаче са доста нервни и не полагат почти никакви усилия за да се овладеят. Петък е претоварен. Уикендът, а и следващите го делници без напрегнатия и доста неудобен четвъртък ще са ползотворни и печеливши за всички представители на зодията.  

 

ТЕЛЕЦ 

Много напрежение, но и успех

            Пролетта ви носи добро настроение, изпълва ви с желания и нови надежди Натовареността ви е голяма, но съвсем скоро ще почувствате облекчение. Предстоящият етап е благоприятен за реализацията на вашите цели и планове, но ще е много нервен и напрегнат за всички представители на Телец. Хитростите и измамите са обречени на гибел, което е валидно и за онези от зодията, които ще действат нетолерантно. Успешната реализация на личните и материалните цели в петък ще продължи разгръщането си през повечето от следващите дни. По-напрегнати делници ще са сряда и четвъртък.

 

БЛИЗНАЦИ 

Поддържайте добри взаимоотношения

            Обединете усилията си с тези около вас и заедно довършете започнатите задачи. Ще продължите с работните си ангажименти, често без да се съобразявате с мнението на другите. Първите четири дни от предстоящия делови етап ще са доста добри и ползотворни за реализацията ви. Вторник и следващите го делници ще засилят напрежението във взаимоотношенията с околните и ще се появят условия, предизвикващи затруднения, които най-често водят до неуспех. За да си гарантирате добрата материална реализация през седмичният период е от особено значение взаимоотношенията ви с околните да помагат, а не да пречат. 

 

РАК 

Мобилизирайте се!

            Възползвайте се прагматично от силния период, в който сте сега. Деловите ви контакти днес са свързани с голямо напрежение и значителни финансови постъпления. Представителите на Рак ще определят предстоящата седмица като трудна от самото начало поради сблъсъка си с пречки, за преодоляването на които се налага да действат енергично. Необходими са пълна мобилизация на силите и всеотдайност в изявата за да отстраните негативните влияния, които ще ви действат демобилизиращо. Петък и събота са сполучливи и успешни, а неделя ще бъде нервна. Благоприятен е и понеделник, а следващите дни  са нервни. 

 

ЛЪВ 

Защитавайте твърдо позициите си 

           Здравата психика ще ви помогне да преодолеете стреса от временните затруднения, които изпитват някои от вас. Ще запазите отговорното си отношение към преките си задължения, но няма да криете и търсенията си. Предстоящата седмица е доста важна за представителите на Лъв от гледна точка на активни действия в защита на личните позиции и относно тези в професионалната сфера. Задължително е да действат мощно и дори безкомпромисно, за да имат околните по-точна представа, че толерантността ви не е израз на слабост. В петък проявете настойчивост. Неделя ще бъде ползотворна, а следващите дни са както успешни, така и много напрегнати.

 

ДЕВА

Не прибързвайте

            Ледовете в отношенията с интимния ви партньор се стопяват и постигате разбирателство по общи въпроси. Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Голяма част от Девите се безпокоят, че делата им се движат бавно и често са в застой. Това положение изнервя мнозина и ги тласка към неорганизирана изразност. Ако става въпрос за вашата служебна дейност може да проявите повече ентусиазъм, но ако говорим за бизнес и за ситуации, при които не вашето решение е меродавно, следва да бъдете по-търпеливи. Петък носи промени. Неделя, вторник и сряда ще са трудни и напрегнати. Другите се успешни.         

 

ВЕЗНИ 

Активен и напрегнат период

            Седмицата ще започне с нови развития, някои от които не чакани. Изпълнени с добри намерения ще се впуснете в реализацията им. Предстоящата седмица е богата на събития и ще предизвика много смесени чувства у Везните. По отношение на деловите задачи, контактите в бизнеса и професионалните цели, алтернативата е една – дълбоко осмисляне на предстоящия контакт, точна преценка на стремежите и преки действия в целта. Петък и уикендът са слаби и нервни. Делниците са по-добри и ви носят успехи, но трудностите няма да са малко и ще ги отстраните с много усилия.  

 

СКОРПИОН

Начало на разгръщане

            Самостоятелните изяви ще са водещи за вас през седмицата и на тях ще отдадете времето си. Ако съумеете да се възползвате от информацията, която ви се подава ще напреднете в професионалните си дела. Новият седемдневен период е начало на истинско разгръщане за представителите на Скорпион. През следващите дни то ще се подготвя на невидим план. Продължителността му ще зависи от целите, които сте си поставили, но времето за тяхното видимо социално начало е през следващитешейсет дни. Петък и уикендът носят трудности и нестабилност. Делниците също ще са много напрегнати, с постоянна смяна на успех, задръжки и силни пречки.

 

СТРЕЛЕЦ

Енергична изразност

           Седмицата е силна за търговия и удачни инвестиции. Реалисти сте по отношение на възможностите, които имате, за това ще съобразите работата си с даденостите и се включите активно в събитията. Седемдневието говори за материален успех и реализация на база кокуретноспособност. Безспорен факт е, че действате ли мощно и с пълните си възможности, сполуката няма да се отдалечи от вас. По принцип Стрелците имат многопосочни интереси и често тази склонност е причина за прехвърляне на внимание от едно в друго направление, без да се е достигнало до завършеност.Наблегнете върху деловата изява. Дните са чудесни без събота.        

 

КОЗИРОГ

Шанс за сполука

           Динамиката в живота ви ще внася промени в програмата ви по-често отколкото сте си представяли. Повечето от вас ще са погълнати от нови професионални предизвикателства и ще се отдадат на кариерата си. През новата седмица представителите на Козирог ще докажат по безспорен начин мощния трансформиращ ефект на високата си енергийна интензивност. В случая става въпрос не толкова за промени, колкото за моделиране на събития, ситуации, обстоятелства и пр. всекидневни явления. По този начин ще успеете да организирате нещата в своя полза. Успешен петък, напрегната събота и трудни неделя и понеделник. Следващите делници са добри. 

 

ВОДОЛЕЙ 

Нови делови възможности

            Грижите по дома и семейството ще ви подтикнат да потърсите допълнителни ангажименти, с които да си помогнете на бюджета. При уреждането на административни и финансови въпроси е възможно да срещнете пречки, които с усилия от ваша страна ще преодолеете. Новият седмичен период ще изненада приятно представителите на Водолей с разкриващите се нови делови възможности. Стига да разполагате с достатъчно време за поемане на ощепрофесионални задължения, проблем едва ли ще възникне. Значителните ви умения и способности за адаптация към реалната действителност са достатъчно условие за разширяване периметъра на реализация.С изключение на тежкия вторник другите делници ще са успешни

 

РИБИ

Решавате проблемите си

           Привеждайте решенията си до край, ако искате действително да свършите работа. Опитайте се да сложите ред в нещата си, за да си изясните къде сте вие и какво искате. Периодът за решаване на проблемите и за получаване на очакваните резултати настъпи и за Рибите. Това определение засяга не само трудно решимите делови теми, които напоследък са въпрос номер едно за мнозина, но и здравословното състояние на онези от зодията, които не биха могли да се похвалят, че са в цветуща форма. Петък е хубав и успешен. Уикендът и понеделник ще са мъчителни, а във вторник делови проблеми. Сряда и четвъртък са успешни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft