Седмичен хороскоп за 21-27 септември: ОВЕН, материални доходи и ярко събитие! ЛЪВ, вътрешна трансформация. ВЕЗНИ, мощен финансов поток

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп за 21-27 септември: ОВЕН, материални доходи и ярко събитие! ЛЪВ, вътрешна трансформация. ВЕЗНИ, мощен финансов поток
48659
Седмичен хороскоп за 21-27 септември: ОВЕН, материални доходи и ярко събитие! ЛЪВ, вътрешна трансформация. ВЕЗНИ, мощен финансов поток

Според календара, денят на есенното равноденствие идва при нас   - изключително благоприятно време за всякакви промени. Сега е полезно да погледнете живота си отвън и да помислите какво отдавна не е било задоволително в него и кое е полезно да се запази. Във всеки случай не си струва да седите на едно място. Животът е движение и тази истина ще придобие специално значение тази седмица.

Овен

Седмицата няма да е много „сладка“ за Овните. За съжаление емоционалното им състояние ще бъде нестабилно, може да се люлее от една страна на друга. Важно е да се съберете и да  стабилизирате енергията . Производителността на тази седмица до голяма степен зависи от това доколко Овен могат да се адаптират към променящите се обстоятелства около тях. Мнозина ще имат много допълнителни задължения, които ще трябва спешно да бъдат включени във вече установен график. Към края на седмицата всичко ще се нормализира: очакват се материални доходи и ярко събитие, което ще обезсили всички негативни емоции.

 Телец

За  Телец следващата седмица е чудесна причина да се освободят от юздите, да се откажат от отговорността и да спрат да контролират всичко, включително решенията и настроението на близките. Разбира се, решението да „спрем да отговаряме за всичко“ ще бъде трудно, затова астролозите съветват да прекарате по-голямата част от седмицата далеч, за да вземете окончателно решение за безотговорни действия, от които сърцето отчаяно се нуждае. Трябва да действате интуитивно, чувствително вслушвайки се в желанията си, тогава ще можете да си проправите път, водещ към изхода от черната ивица .

 Близнаци

Тази седмица Близнаци чакат странно време, леко депресивни мисли и наложени съмнения в себе си, въпреки факта, че равноденствието ще донесе нови приятни събития. Астролозите съветват да се стимулирате с положителни нагласи . Това ще спомогне за увеличаване на енергийния потенциал и ще направи крачка към нови постижения. Самообвинението и самобичуването няма да доведат до никъде. Сега трябва да се обичате, да напишете план за действие, да се настроите за победа и уверено да вървите напред. 

 Рак

За  Рак предпоследната седмица на септември е време за изненада и учудване. Основната астрологична причина за изненада ще бъде денят на есенното равноденствие . Разбира се, трябва предварително да се подготвите за такъв завой, в противен случай ще трябва да импровизирате (и то не винаги успешно). На хоризонта ще се появи отклонение. Необходимо е само да прекрачите гордостта и мързела си. Звездите съветват да не се надяваме на късмет, но активно да търсим стратегически решения на наболелите проблеми. Резултатът от седмицата до голяма степен зависи от това дали  Раци знаят как да носят отговорност за своите действия или не.

 Лъв

Енергията на есенното равноденствие благоприятства Лъв тази седмица и със сигурност ще им донесе мощен тласък за вътрешна трансформация. Време е да мечтаете и да се наслаждавате на живота. Звездите съветват да не правите компромиси: вземете максимума си и не се колебайте да поискате още. Душата ще поиска празник, не бива да го отричате. Комуникацията с любимите хора ще помогне да се запази равномерен емоционален фон , дори ако в живота се случи нещо не особено добро. Основното нещо е да не се оттегляте в себе си, колкото и  есента да ви тласка към това.

Дева

За родените под знака на Дева звездите предричат ​​умерена, приятна седмица, лишена от остри проблеми и неприятни емоции. Вярно е, че за това ще трябва да сте в безопасна среда на съмишленици и близки хора. Ако около вас има такива, на които можете да разчитате, негативното влияние няма да ви удари в гърба. Опасно е да вярвате на първото чувство и интуиция - те могат да заблудят. От 21 до 27 септември неприятностите могат да попаднат под прикритието на щастливи събития и  единственият начин да ги разпознаете  е подкрепата и съветите на близките.

 Везни

 Везни ще имат доста натоварена и интересна седмица: те ще бъдат различни всеки ден. Настроението обещава да се променя с часове, което е характерно за зодията им. Вероятно денят на равноденствие и присъствието на Слънцето във Везни ще добавят специална пикантност тази седмица. Очаква се доста мощен финансов поток, както и приятни събития: ще има място за партита и работа. Звездите предполагат, че Везните очевидно няма да скучаят, а най-ценните качества ще бъдат способността бързо да подредят нещата и да организират информацията.

 Скорпион

 Скорпионите ще бъдат в игриво настроение тази седмица. Лекотата във всичко гарантира успех във всички начинания през този период, така че не трябва да се страхувате от инициатива и всички врати ще се отворят лесно. Печеливши партньорства и перспективи за близко бъдеще ще започнат да се формират, но невнимателните изявления или оценки на действията на другите могат лесно да предизвикат конфликт на интереси и, което е още по-лошо, да станат началото на продължителни проблеми. Звездите съветват да поемат контрола над случващото се и да не държат на това, че е време да си тръгнат.

Стрелец

Седмицата ще донесе събития, които ще принудят плановете да се променят. Астролозите говорят за необходимостта да се избират нови ориентири и пренареждания в живота. Възможно е да се наложи да се справите с поправянето на грешки, допуснати по-рано и да се отървете от  токсичните нагласи, които привличат проблеми . Началото на астрологичното равноденствие е най-подходящият момент за решаване на проблемите с вътрешното съдържание и изключване на психологията на жертвата. Ако животът не ви устройва, значи е време да промените действията и решенията, довели до това.

 Козирог

За  Козирог ще бъде трудно да се изправят срещу пороците и слабостите си тази седмица. Вътрешното напрежение достига своя връх, което може да развали отношенията с хора, които не са достойни за внимание. Други ще забележат такова арогантно поведение и няма да пропуснат шанса да отвърнат на удара, което може да разстрои и наруши самочувствието. Астролозите съветват да запазите марката си и да не оставяте емоциите си да ви управляват. Не оказвайте прекален натиск върху хората: трябва да намалите степента на взискателност. 

 Водолей

Мощните промени в настроението тази седмица могат да повлияят на  Водолей. Според хороскопа периодът от 21 до 27 септември ще бъде доста труден и противоречив: емоциите ще започнат да ви контролират, ще ви направят категорични и взискателни към себе си и живота като цяло. Ще бъде трудно да се контролирате себе си , така че си струва да се насочва тази неконтролируема енергия в работа - има шанс да направите кариерен преврат. Астролозите съветват да концентрират цялата сила и енергия върху заветната цел, за да я реализират възможно най-бързо.

 Риби

Щастливи промени поглъщат в живота на Риби . Те се стремят да им дарят добро във всички области на живота, особено в парите и личните отношения. Астролозите предлагат да не бягате от неизвестното, а с благодарност да приемете всички дарове на съдбата. Звездите имат специални планове  за Риби. Ще трябва да заемете място начело на живота си и да поемете инициативата в свои ръце, решавайки смели действия и изпълнението на вашите планове. Достатъчно е да повярвате в себе си, дори ако целият свят е против вас. Вярно е, че не бива да рискувате щастието си: гледайте - съвети ще дойдат от други хора.

 

Дай твоята оценка:
3 от 5 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft