Седмичен хороскоп на Алена-Телец- възможности за нов източник на доходи, Стрелец-Динамична седмица с интересни срещи

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп на Алена-Телец- възможности за нов източник на доходи, Стрелец-Динамична седмица с интересни срещи
21902
Седмичен хороскоп на Алена-Телец- възможности за нов източник на доходи, Стрелец-Динамична седмица с интересни срещи

Ето какво предвещава топастрологът Алена в седмичият хороскоп , публикуван във вестник „Уикенд“

 

Овен
Най-вероятно няма да ви остане време да скучаете – ще имате интресни преживявания, а и всекидневието ви ще е разнообразно. Напълно е възможно да пътувате, да се отвори възможност да научите нещо ново или да се срещнете с повече хора.

Ако отдавна искате да се включите в някаква общност, сега е моментът да го направите.

Телец
На преден план ще излязат финансови и имуществени проблеми. Дали получавате адекватно заплащане за труда си и може ли да откриете нов източник на доходи. Тези въпроси ще занимават мислите на много от вас. Не е изключине да се открият възможности за подобна реализация.

Близнаци
Седмицата се очертава да е динамична, а за някои от вас и по-напрегната. За да преодолявате по-лесно предизвикателствата, опитайте се да бъдете по-гъвкави и по-адаптивни към случващите се промени. Ще ви бъде доста трудно обаче. През следващите дни вероятно ще се чувствате объркани, особено ако сте стигнали до момент, в който работата не ви носи удовлетворение.

Рак
Възможно е във взаимоотношенията ви да бъдете изправени пред предизвикателства – например шефът да не е толкова блогосклонен към вас, колкото очаквате. Посланието на звездите е ясно – това е урок за вас. Ако не получавате нужното внимание или одобрение, може би вие самите не се цените достатъчно.

Лъв
Очаква ви интересна седмица, защото ще бъде поставен акцент върху неща, които са много важни за вашия знак – стремежите и идеалите. Независимо дали преследвате някаква по-дългосрочна лична цел, или искате да помагате на други хора, през следващите дни може да очаквате да ви осенят прозрения как да го постигнете. Периодът е изключително подходящ да фурмулирате ясно към какво се стремите, дори да си изработите стратегия.

Дева
Даденият период за вас може да бъде изпълнен с повече предизвикателства. Ще сте доста натоварени в работата и ще трябва да се справите с изпълнението на повече задачи от обикновено. За да не рухнете под бремето на задълженията, отсявайте внимателно същественото от онова, което може да почака.

 

Везни

След колебанията и мислите, които владееха съзнанието ви през предходните дни, в началото на идната седмица може да се порадвате на глътка спокойствие. Ще успеете да анализирате трезво последните събития и да си изградите по-ясна позиция по спорните въпроси. Ще съумеете да се съсредоточите върху належащите задачи и проблеми, да се заемете сериозно с тяхното разрешаване.

Скорпион
Ще ви е трудно да запазите спокойствието, с което толкова много се гордеете. Към края на периода обстановката около вас ще стане бурна и няма начин това да не ви засегне. Онези от вас, които все пак успеят да съхранят вътрешното си равновесие, ще окажат изключително голяма подкрепа на близките и на приятелите си.

Стрелец
Предстои ви динамична седмица, изпълнена с интересни срещи и разговори. За много от вас това ще е достатъчно, за да изпитат истинска наслада от следващите дни. Вие обичате да споделяте и да обсъждате, а добри условия за това ще има. Все пак трябва да знаете, че ще се сблъскате и с някои предизвикателства. Навикът да казвате това, което другите очакват, няма да ви бъде от полза.

Козирог
Идната седмица ще е наситена със събития, а за някои от вас и с обрати. Там, където промяната е назряла, тя категорично ще се случи. За да не се чувствате жертва на обстоятелствата, по-добре е да не се съпротивлявате. Очертава се събитията да търпят развитие до края на месеца, а още към средата на дадения период ще усетите накъде духа вятърът.

Водолей
Основна задача пред вас ще бъде да пречените в кое занимание да вложите ентусиазъм и да насочите цялата си енергия към него. Всеки човек има нещо, което го вдъхновява – открийте го и използвайте въображението си, за да разпалите искрата. Съумеете ли да се концентрирате и да превърнете вдъхновението в работа, ще постигнете чудесни резултати и ще бъдете удовлетворени.

Риби
Размишлявайки, ще достигнете до изводи, които ще преобърнат напълно представите ви и в резултат на това ще смените приоритетите си. Може да откриете, че това, което сте смятали за ценно, всъщност няма кой знае какво значение, и да се ориентирате към нова цел. Възможно е още да осъзнаете, че службата не е чак толкова важна за вас, че искате да отделите повече време на близките си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft