Седмичен хороскоп от 14 да 20 август-Хубава седмица и весели дни за 3 зодии

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп от 14 да 20 август-Хубава седмица и весели дни за 3 зодии
82656
Седмичен хороскоп от 14 да 20 август-Хубава седмица и весели дни за 3 зодии

Седмичен хороскоп Овен

Още в първия ден от новата седмица може да получите интересно и примамливо бизнес предложение. Това ще бъде свързано с ваше запознанство с точните хора в най-подходящия момент.

Докато през изминалите дни бяхте прекалено фокусирани върху детайлите, сега ще мое да се заемете с по-мащабна дейност и просто да изкажете талантите си на глас. В средата на периода има вероятност да приключите с въпрос, който ви е тормозил дълго време. В петък напълно заслужено отпразнувайте победите. Почивните дни бъдете търпеливи с близките си, когато сте на различно мнение. Не разваляйте хубавата седмица със семейни кавги-нямате нужда от тях.

Седмичен хороскоп Телец

През тази седмица ще имате нужда от повече свобода в работно ви поле, а и в личното ви пространство. Предупредете половинката си за това ваше желание. Не се спирайте да реализирате всяка по-интересна бизнес идея, която ви хрумне. В сряда не отлагайте никакви делови срещи, колкото и натоварен да е графикът ви. В четвъртък отделете време и внимание за ваш приятел, с когото не сте виждали от дълго време. По-добре да не променяте плановете си в този ден. В края на седмицата ще бъдете изцяло потопени в работа, която ще изисква от вас повече инициативност и творчество. В петък можете да получите покана от интересен човек - заслужава си да приемете.

Седмичен хороскоп Близнаци

През тази седмица е добре да правите всичко по-обмислено и да отделяте повече време за размисъл преди да предприемете някаква крачка. Не се решавайте на всичко, за да постигнете желаната цел. Парадоксът сега ще бъде такъв, че колкото по-малко усилие сте вложили, толкова по-бързо ще се реализират всички планове. В средата на периода очаквайте печалба или интересно бизнес предложение. Петък ще е ден за командировка, кратко пътуване с приятели и нови познати. През уикенда задължително променете обстановката, само така ще може да си починете качествено.

Седмичен хороскоп Рак

Задачата ви през новата седмица ще бъде да се убедите, че самоуважението и гордостта не ви в повече и не създават някои пречки в личния ви, а и в професионалния ви живот. Сега е добре да бъдете по-пестеливи, тъй като в средата на периода ви очакват изненадващи разходи. В четвъртък вашите сдържаност и консерватизъм може да се окажат пречка по пътя ви към успеха. В последния работен ден бъдете по-организирани, не си позволявайте да закъснявате за среща, особено ако е служебна. Освен това не губете ценно време в празни приказки. През почивните дни използвайте времето и тишината, за да избистрите плановете си за следващите дни.

Седмичен хороскоп Лъв

Работните дни през тази седмица са подходящо време за усилена работа в екип. Имате нужда от сплотяването на хората и общите задачи ще ви помогнат в тази насока. В средата на седмицата бъдете готови да отделите време за срещи с приятели. Това ще бъде и подходящ момент за подновяване на стари познанства и приятелства и преобразуването им в бизнес връзки. В края на работната седмица се опитайте да пренасочите енергията си към решаване на проблеми, които изискват повече активност и увереност, но и не забравяйте за сдържаността и търпението. В личния живот периодът не е толкова благоприятен. Въздържайте се от изказването на крайни мнения и бъдете по-малко критични към партньора си.

Седмичен хороскоп Дева

Увереността във вашите способности ще ви отвори много врати и ще ви гарантира успех. Още в началото на седмицата ще видите първите резултати за това как са се подобрили взаимоотношенията ви с колеги и началници. Това забележимо ще се отрази на ефективността , което ще има много положителен ефект върху производителността на труда, въпреки че може да продължи донякъде работния ден. Покажете инициатива и предприемачество, дори ако не всички го одобряват. Опитайте се да не наранявате опонентите си прекалено много в спорове, целящи да покажат факта, че сте прави. Не забравяйте, че всичко има и своята втора страна. Изхвърлете всички ненужни любопитни факти, фокусирайте се върху най-важното и всички със сигурност ще успеете. 

Седмичен хороскоп Везни

През тази седмица на преден план е добре да излязат въпросите, свързани с разрешаването на семейните въпроси. Взаимността и разбирателството ще е всичко, от което имате нужда. Готови сте на компромиси, но за да запазите това положение ще е необходимо да установите някои правила с партньора ви. В работата си бъдете внимателни. През втората част от седмицата ще се повиши риска от допускането на грешки, поради ваша самозаблуда.Четвъртък и петък са по-подходящи за анализ на настоящето, отколкото за решителни действия. През почивните дни не се натоварвайте прекалено, нито физически, нито психически. Отложете ремонтните дейности за друг път.

Седмичен хороскоп Скорпион

Тази седмица щастливци ще са онези от вас, които се занимават с изкуство. Поръчки ще има достатъчно, а почитателите ви ще нарастват. В личен план ви очаква изненада. Това може да е повишено внимание от страна на човек, от когото никога не сте очаквали подобен интерес. Семейните представители на знака може да получат вест за попълнение в семейството. Във финансово отношение периодът е стабилен, благодарение на дисциплината, която сте си наложили в последно време. Не променяйте тази тактика, тъй като периодът на несигурност не е отминал. Очаквайте интересно предложение, което може да се превърне в източник на допълнителни приходи.

Седмичен хороскоп Стрелец

През тази седмица ще имате възможността да направите това, което искате. Проблемът ще е в обстоятелството, че няма сте достатъчно решителни. Хубаво е да се премерят рисковете, но в момента те наистина са минимални, така че не му мислете много и действайте, тъй като едва ли скоро ще имате такава възможност, а после ще съжалявате за пропуснатия момент. Там, където трябва да забавите крачката е личния живот. Сега ви е необходимо спокойствие и сигурност, което не винаги означава нов партньор. Необходимо е първо да изясните целите и желанията си.

Седмичен хороскоп Козирог

Периодът е благоприятен за постигането на траен успех на всички фронтове в живота ви. Това, напълно разбираемо ще ви струва, не малко усилия, но всяко едно от тях ще бъде възнаградено много повече, отколкото сте очаквали. Седмицата е подходящо време и за това да прекъснете ненужните и обременяващи връзки. Освободете съзнанието си от нереалистичните илюзии и заблуди. Именно от тези ви действия ще получите много енергия, която да превъплътите в съзидателна дейност. Почивните дни може да прекарате в набелязването на следващите ви цели.

Седмичен хороскоп Водолей

През тази седмица не стойте със скръстени ръце. Ако сте останали в града и ви се налага да работите не съжалявайте прекалено много. Предоставя ви се възможност да приключите бързо и успешно много работа, която до момента ви е затруднявала. Всичко, което е прехвърлило сроковете си може да бъде разрешено бързо и много по-ефективно, отколкото сте очаквали. Петък е добър ден за творчество и любов. През уикенда непременно излезте извън града с любимите ви хора.

Седмичен хороскоп Риби

Новата седмица ще даде логично продължение на експериментите ви от предишните дни. Не правете компромиси с доверието и не отстъпвайте от никое от условията, които сте определили по-рано. Дори да ви хрумва да промените някое от тях – не го правете. Сега е време, в което да докажете, че имате повече самочувствие. Емоциите нека бъдат под пълния ви контрол. Ако ви се наложи да направите нещо, свързано с изразяването им преди това се допитайте до най-хладнокръвния ви приятел. Стойте далеч от алкохола и се опитайте да си осигурите достатъчно време за сън.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft