Седмичен Хороскоп 27 януари - 2 февруари 2020: Василиса Володина за ВЕЗНИ, ще се ангажирате с парични дела!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен Хороскоп 27 януари - 2 февруари 2020: Василиса Володина за ВЕЗНИ, ще се ангажирате с парични дела!
52711
Източник: astro.velida.net
Седмичен Хороскоп 27 януари - 2 февруари 2020: Василиса Володина за ВЕЗНИ, ще се ангажирате с парични дела!

Как изглежда хороскопът за седмицата от 27 януари - 2 февруари 2020 г. за всички знаци на зодиака? Нека да разберем за какво ни предупреждават астролозите.

Везни, пред вас е седмица, в която ще се ангажирате с парични дела, които ще бъдат важни не само за вас, но и за други хора от семейството или бизнеса ви (ако имате такъв). 
Възможно е да уреждате финансов документ, свързан с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог. 
Възможно е да получите пари от такава личност. 
През седмицата неприятностите или противоречията, които ще възникнат с брачния ви или интимен партньор ще са свързани с направени вече или предстоящи разходи за различни нужди. 
Всъщност по-скоро тези, които са подвластни на капризите на един от вас ще са причина за съответните спорове и конфликти. 
През седмицата ще планирате важни събития и срещи свързани с мъж или с момиче. 
Отношенията ви с мъж роден под знака на Скорпион, Рак или Риби, могат да бъдат напрегнати вследствие намесата на жена. 
Тази седмица вещае неочаквано посещение при болен човек, или ангажирането ви със здравословен проблем на човек, когото познавате. 

Скорпион, пред вас е седмица, в която вследствие влиянието на думи или действия на ваши приятели или съседи, ще предизвикате напрежение в дома си. 
Тук всичко ще зависи от духовното развитие на хората в дома ви и кой по какъв начин ще възприеме  и ще се поддаде на такава намеса.

Тази седмица ще бъде съдбовна за вас, като различни събития ще коригират или ще ви освободят от вредни за вас отношения. Подобни влияния ще има и върху ваши ангажименти или планове, които не ви помагат, а ви държат в застой. 
Поради тази причина не търсете ясни за вас отговори, затова какво преживявате и защо. Всичко в живота ви се развива според собствената ви съдба и не търпи промяна. 
Тази седмица ще бъде важна за вашата работа или бизнес, тъй като там ще се преживеят няколко важни събития, които ще бъдат в основата на важни и благоприятни промени в бъдеще. 
През тези седем дни най-трудните преживявания ще се случат в дома и в семейството ви, тъй като там ще има сбор от различни емоции, желания и капризи. Трудно ще можете да угодите на всеки един и най-вече на себе си. 
Някои брачни отношения ще преживеят период на сериозна турболенция, след която е възможно да настъпи раздяла.

 Стрелец, през тази седмица ще ви зарадват разговори или други събития свързани с ваше дете, независимо къде се намира в момента. 
Като цяло тази седмица вещае позитивни събития и срещи с по-млади от вас хора, предимно жени или момичета. 
През тази седмица ще обсъждате или ще се подготвяте за пътуване, което ще предприемете по-късно през годината. То ще бъде важно поради някаква причина и затова ще изиска по-добра подготовка, финансово осигуряване и други. 
Възможно е в дома ви да обсъждате преместване с цел работа в друг град или държава. 
През седмицата ще можете да реализирате по-голяма част от плановете и очакванията си. Различни обстоятелства ще бъдат на ваша страна и ще имате късмет във важни моменти. 
Много добро влияние върху делата ви ще има от страна на хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци. 
През седмицата младите мъже ще се сблъскат с някои неприятни битови проблеми, за чието разрешаване ще имат нужда от помощ. 
Това ще бъде неблагоприятна седмица за покупка на скъпи вещи или автомобил. 

Козирог, през тази седмица ще имате повече срещи или контакти с приятели, които са по-млади от вас, и които въпреки възрастта си ще имат на какво да ви научат. 
Особено интересни и полезни за вас ще бъдат приятелски или професионални отношения с хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. 
През тази седмица може да възникне недоразумение, което да прерасне в спор или конфликт с жена, която ще пътува през тези седем дни или, която живее в друго населено място. 
Младите жени от този зодиакален знак ще са подложени на повече напрежение при изпълнение на ежедневните си задачи. 
Седмицата вещае някои неприятни новини, които могат да бъдат свързани с работа или с някаква институция. 
Неприятния момент тук ще бъде свързан с факта, че вие предварително сте имали по оптимистични очаквания за развитието на конкретната ситуация или отношения. 
През седмицата избягвайте конфликти или противопоставяне на колеги и ръководители родени под знака на Телец, Козирог или Дева. 
През седмицата ще получите новини, които ще ви натъжат или разочароват, но не е задължително те да ви касаят пряко.

Водолей, пред вас е седмица, в която ще имате по-голяма яснота или идея как да разрешите свои стари неприятности или как да отстраните от живота си хора, които създават такива. 
През тези седем дни ще имате по-голяма увереност в собствените си действия и решения, и това ще ви направи непоколебими при тяхното следване и изпълнение. 
Седмицата обаче може да ангажира вниманието ви със стари здравословни проблеми, които касаят вас лично или друг човек от семейството. Събитията ще изискат по-категорично, внимателно или постоянно лечение, независимо от вашите страхове. 
През тази седмица приятните изненади, събития и преживявания ще бъдат свързани със семейството ви, с близки или с по-далечни роднини. Това ще бъде благоприятна седмица за годеж, сватба, юбилей или друго специално семейно събиране. 
Седмицата ще бъде благоприятна и за финансовите ви дела, а някои от вас дори могат да бъдат приятно изненадани от неочаквани пари. 
Добрите тенденции през седмицата не бива да ви правят невнимателни. Възползвайте се от всяка благоприятна ситуация, и останете честни и откровени с хората около вас. 

Риби, през тази седмица избягвайте да са ангажирате с разрешаването на имуществени дела, тъй като има вероятност вие да си заблудите в нещо или някой умишлено да ви излъже. 
Ако ви се налага да правите важни и скъпи покупки, внимателно проверявайте цена и качество, както и коя е страната производител. 
Ако ви предстои да присъствате на събиране по специален повод, което ще изиска покупка на подарък, постарайте се да бъдете оригинални, за да не се окаже че си дублирате с избора на някой друг. 
През тази седмица в живота ви ще има присъствие на много хора по различни поводи, както в дома ви, така и на работното ви място или при различни обществени мероприятия. 
Това ще изисква от вас внимателно общуване и нагласа към настроението и емоциите на най-различни хора. 
През седмицата любовта ще бъде източник на приятни емоции, особено ако сте съумели да запазите хармония и разбирателство в отношенията си. 
Това ще бъде благоприятна седмица за вземане на важни решения свързани със сериозно обвързване, като създаване на семейство, зачеване на дете и други. 
През тези седем дни ще обмислите внимателно възможността да кандидатствате за кредит, да закупите някаква вещ или имущество на изплащане, да се възползвате от ипотека. Осъзнавате, че това е сериозно решение и ще си дадете достатъчно време за размисъл и за проверка на детайлите по един такъв договор, преди да предприемете такава стъпка

ЛИНК КЪМ ПЪРВА ЧАСТ

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft