Секс пози Заднишком

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Секс
Секс пози Заднишком
37246
Секс пози Заднишком

Секс пози Заднишком

 

Секс поза Булдог


Тази поза е вариант на Задна прашка, където вие сте на четири крака, а партньорът ви застава зад вас и прониква. Разликата е тази, че при поза Булдог, краката ви са прибрани, а партньорът ви е по-скоро приклекнал, отколкото на колене.

Той ви държи за ханша, или дупето. В много случаи, това е любима поза на мъжете и по-малко на дамите, защото няма контакт лице в лице. Веднъж обаче, след като я пробват, повечето също стават фенове на тази поза.

Секс поза Задна прашка изправена

  


При тази разновидност на Задната прашка, партньорите са изправени, когато няма възможност да са на колене, или просто да опитат ново преживяване. Това е страхотна поза! Препоръчва се обаче, ако сте в ролята на дамата, да намерите стабилна опора за ръцете си, за да се опрете стабилно, докато партньорът ви придържа ханша и дупето ви, прониква с мощни тласъци. Удоволствието ще бъде по-голямо, ако разтворите в известна степен краката си и това даде шанс за по-плътно проникване. Ако имате разлика във височината, трябва единият да разтваря краката си повече от другия. 

Секс поза Пожарен кран

      


Позата се нарича така, защото се прави съпоставка с пожарните кранове в САЩ. Тя също е вариант на Задната прашка, в нея партньорката трябва да повдигне единия си крак и да го облегне та повдигнатият в коляното крак на партньорът, който трябва да е стъпил на единия си крак, а с другия да е коленичил. Със същият крак трябва да е коленичила и партньорката му. Тази поза дава възможност за различен ъгъл на проникване и ако искате може да размените краката си, не само за да не изтръпнат, а за да промените ъгъла. 

Секс поза Подскачаща жаба

        


За да пробвате тази поза, трябва да клекнете като жаба пред партньора си и да извиете гръб по подходящ начин, така че да може партньорът ви да проникне. Той трябва да ви прикрепя с ръце, за си помага при проникването и да пази баланс. Проблемът е, че ако продължите дълго в тази поза, има възможност да ви заболят бедрата.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft