Секс с деца наоколо. Какви са правилата?

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Секс
Секс с деца наоколо. Какви са правилата?
6937
Секс с деца наоколо. Какви са правилата?

Колкото и да се опитвате да пазите настрана родителските грижи от сексуалния си живот , все ще има моменти, когато пътищата им ще се пресекат. След разговор с експерти, решихме да представим как е подходящо да постъпваме и как не съвсем.

Когато спим с бебето си в една стая
Сценарият: Бебето заспива бързо с вас на леглото.

Неволно докосвате крака на съпруга си, който е облегнал ръката си на бедрото ви и нещо запалва пламъка във вас, но какво да правим с бебето? 
Правилото: Докато експертите се съгласяват, че е стресиращо за децата да виждат сексуални сцени, то примерно шест месечното бебе все още не бива да ви притеснява кой знае колко, казват специалистите. Не би трябвало да има проблеми с щастливите си родители. 
Как да постъпим? Направете така, както смятате за необходимо без да се притеснявате особено. Ако се чувствате комфортно, докато правите секс, бебето ви да е в стаята, ок, никой няма да пострада. Ако пък се притеснявате твърде много за него, то тогава го поставете на безопасно място. 

Когато бебето ви е в кошарата си и ви наблюдава
Сценарият: 13 месечното ви бебе си играе безшумно в кошарката си, а вие се разгорещявате и сте във вихъра си, когато забелязвате малката главичка да ви гледа втренчено и да издава звуци. 
Правилото: Детето ви може да чувства страх, особено, ако е около две годишно. Това, което правите в момента, може да се изтълкува от него като „Татко наранява мама“. 
Как да постъпим? Просто трябва или да преместите за известно време кошарката с детето в друга стая, или вие да се преместите, а ако не е заспало, ще трябва да отложите гушкането за по-късен момент и първо да го приспите. 

Когато малкото ви дете скача в леглото ви, след като е сънувало кошмар
Сценарият: Дори и да има голямо и удобно легло, момиченцето ви пак се мушка в леглото ви и неусетно заспива. 
Правилото: Не правете секс пред детето си. Връзката ви е важна, но правилното отглеждане на детето ви също. 
Как да постъпим? Правете го някъде другаде-в друга стая, в банята, бъдете сигурни само, че телевизорът е включен, вратата заключена, светлините приглушени и наблизо да имате халат, ако случайно се събуди и започне да ви търси, или се изплаши че ви няма. 

Когато 5 годишното ви дете ви спипа
Сценарият: Сложили сте децата да спят и сте облекли секси бельо и нощничката, с която сте неустоими. Поради тази причина, съпругът ви е налетял направо на пода и сте започнали да се боричкате, когато усещате, че имате зрител-малката ви дъщеричка е станала с мечето в ръка, стои до вратата и ви наблюдава: „Мамо, чух странен шум!“
Правилото: Някакво обяснение все пак е нужно тук. При положение, че детето ви няма представа от секс, то може да интерпретира по съвсем различен начин. „Защо тате си играе на Тигър с мама на земята?“ Децата на тази възраст интерпретират по различен начин движенията и звуците, така че лесно могат да се уплашат в такава ситуация. Веднъж след като детето ви заспи, просто се погрижете да затрудните достъпа до стаята си по някакъв начин. Ако трябва дори поставете стол пред вратата. 
Как да постъпим? Кажете на детето си: „Опа, с татко ти имаме нужда малко от усамотение, сега идвам!“ След това станете и говорете с детето си с вдигната глава, попитайте го дали е добре и ако каже „изглеждаше ми, че си уплашена!“, защото сексът може да изглежда за децата страшен, сякаш почти се борите(ожесточено). Започнете с извинение и „Съжалявам, че съм те изплашила, няма от какво да се страхуваш!“. Сложете я отново в леглото и след като заспи, ако ви е останало още от палавото настроение, може би ще заключите вратата, преди да започнете. 

Двама под душа
Сценарият: Когато се намирате и двамата под душа и в този момент дъщеричката ви нахълта и ви вижда насапунисани, сочи към пениса на баща си и казва “Какво е това, искам да го пипна!“
Правилото: Разбира се, трябвало е да заключите, но не сте го направили и въпреки това, не е дошъл края на света, като ви е видяло голи. Няма нищо лошо в това децата ви да ви виждат голи вкъщи, дотогава, докато се чувстват удобно с това. Те сами ще ви подскажат, когато не им е съвсем комфортно от това. 
Как да постъпим: Разговаряйте с нея: „О, това е част от тялото ми, която е твърде лична и няма да ми е никак приятно, ако я докоснеш.“. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft