Сервирам това свинско филе всяка неделя: Свекърва ми заяви, че никога не е яла по-вкусно месо през живота си!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Сервирам това свинско филе всяка неделя: Свекърва ми заяви, че никога не е яла по-вкусно месо през живота си!
Сервирам това свинско филе всяка неделя: Свекърва ми заяви, че никога не е яла по-вкусно месо...
1457
Източник: За Жената
Сервирам това свинско филе всяка неделя: Свекърва ми заяви, че никога не е яла по-вкусно месо през живота си!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

След като опитате тази рецепта, има голяма вероятност тя да се превърне в любимото ви ястие.

Сочното и добре приготвено месо е мечтата на всяка домакиня.

Приготвяла съм тези рулца няколко пъти за неделен обяд и всички бяха във възторг.

Свинското филе е много универсално месо и най-често се сервира на нашите трапези само в една форма.

От него се приготвят пържолки, които са типично неделно лакомство.

Сервират се с картофи и салата, а всички хвалят сочността и вкуса на месото.

Ако обаче искате семейството ви да ви носи на ръце, не забравяйте да опитате тази рецепта.

Предлагаме ви вкусно ястие от свинско, на което никой не може да устои.

Рулцата от свинско филе ще се превърнат във вашето фирмено ястие и ще надминат традиционния шницел.

Сложете им пълнеж от гъби и лук и ще пожънете думи на похвала.

За тези Божествени свински рулца се нуждаем от:

Божествени свински рулца

Продукти:

  • 6 резена свинско филе
  • 400 г гъби
  • лук
  • 300 мл гъбен бульон
  • няколко листа пресен босилек
  • 6 резена сирене чедър (или друг вид твърдо сирене)
  • 200 г настърган кашкавал
  • 1 супена лъжица сладък червен пипер
  • 1/2 ч.л. смлян пикантен червен пипер
  • 1 ч.л.
гранулиран чесън
  • сол
  • смлян черен пипер
  • растително масло за пържене
  • Приготвяне:

    Внимателно начукайте резените свински филе, така че да са с еднаква дебелина.

    В купа смесете лютия и сладкия пипер с чесън, сол и черен пипер.

    Поръсете месото с тази смес и втрийте равномерно.

    Обелете и нарежете лука.

    Измийте гъбите и ги нарежете на филийки.

    След това загрейте олиото в тиган.

    Добавете нарязания лук и запържете до златисто кафяво.

    След известно време добавете гъбите и запържете за няколко минути до златисто кафяво.

    Върху подготвените резени месо поставете резени сирене чедър и пържен лук с гъби.

    Навийте всичко на руло и закрепете с клечки за зъби, за да не се отворят рулцата.

    Поставете приготвените рулца в тава за печене и ги залейте с гъбения бульон.

    Поставете формата във фурната, предварително загрята на 190°C, и печете 45 минути .

    свински рулца с плънка

    Снимка: youtube

    След като изтече времето, извадете месото и поръсете с настърган кашкавал.

    След това върнете рулцата във фурната да се запекат с кашкавала.

    Сервираме готовите рулца, поръсени с пресен босилек.

    свински рулца в сос

    Снимка: youtube

    Пожелаваме ви добър апетит!

    Редактор: Петя Иванова
    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft