Сестрички ядоха тапети, за да оживеят, заключени вкъщи

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Сестрички ядоха тапети, за да оживеят, заключени вкъщи
11043
Сестрички ядоха тапети, за да оживеят, заключени вкъщи

Спасиха две момиченца на една и пет годинки, държани гладни и отглеждани в истинска "къща на ужасите" в Днипро, Украйна. Децата били толкова недохранени, че били принудени да ядат стиропор и тапети, пише Daily Mail.

 

Диана и Ана живеели в ужасяващи условия с майка си и гаджето ѝ. 25-годишната майка не била хранила децата с дни и те били принудени да ядат, каквото намерят. Сестрите били открити на 21 ноември, след като притеснени съседи се обадили в полицията.   „

Жената и нейното гадже често се караха помежду си. Те постоянно викаха на децата и не се грижеха за тях. Момичетата винаги бяха мръсни и изглеждаха ужасно.

От апартамента им постоянно идваше ужасяваща воня", разказва съседка пред местни медии. Когато служителите влезли в апартамента, те били шокирани да видят отвратителната мизерия, в която живеели двете малки сестрички.  „Беше ужасно! Тоалетната в апартамента изобщо не работеше и семейството използваше вместо това ваната. Тя беше покрита с дебел слой мръсотия и навсякъде имаше червеи", разказва полицейски служител.

Момичетата спели в мръсни легла и ядяли от немити съдове, като били принудени да играят в мръсотията на пода. "Вонята в стаите беше ужасяваща и беше трудно да се диша", споделят още шокираните полицаи.  

 

  Диана и Аня били незабавно отведени от майката и настанени в болница, където били диагностицирани с тежко недохранване и въшки. 

 "Тук, в болницата, сестричките видяха за първи път детско гърне, за да ходят до тоалетна, и чисти спални дрехи.Бяхме шокирани, когато видяхме как се хвърлят на храната и ядат като невидели", разказва лекар от болницата.  

 

Майката ще бъде съдена и ще ѝ бъдат отнети родителските права. Все още не е ясно каква ще бъде съдбата на децата.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft