Синът на Антония Петрова обра точките с тези дрешки - ето как го премениха за прощъпулника (Много снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Синът на Антония Петрова обра точките с тези дрешки - ето как го премениха за прощъпулника (Много снимки):
76140
Източник: razkritia.com
Синът на Антония Петрова обра точките с тези дрешки - ето как го премениха за прощъпулника (Много снимки):

След като съвсем скоро от "За Жената" ви писахме, че синът на Антония Петрова и Ивайло Батинков проходи на няма и 10 месеца, ето че дойде редът и на традиционния прощъпулник . Гордите родители превърнаха обичая в истински празник, като го организираха в духа на българските традиции не къде да е, а в Банско.

Антония и Ивайло Батинкови

Това става ясно от публикацията на Антония в официалния й профил в социалната мрежа Инстаграм.

По традиция г-жа Батинкова разказа на своите фенове как е протекъл празникът, и то с пълни подробности, както само тя може.

Благовест Батинков

„Приятели, споделяме с вас изключително емоционален и съкровен за нас, семейство Батинкови, момент – Прощъпулникът на първородния ни син! Благовест Ивайло Батинков проходи в началото на 9 месец и както повеляват традициите, му направихме Прощъпулник по стар, бански обичай! Спазени бяха всички традиции и типични за Банско и региона! Прощъпулникът се прави на открито и на кръстопът, със сладка пита и мед!

Антония Петрова питка

Бест си избра 3 предмета: портфейл – наречен за бизнесмен; химикал – за директор и ортопедичен инструмент – за лекар, ортопед! Благовест избра да следва стъпките на баща си Ивайло Благовестов Батинков, от което мама и тате сме много щастливи!

сем.Батинкови

Бъди ни благословен, сине! Тичай по пътя на живота и никога не се спъвай и не спирай! Бъди пръв и водач и лидер, нека хората те следват! Ние ще бъдем винаги до теб!“, пише гордата с постиженията на сина си Антония.

Бест Батинков

Г-жа Батинкова зарадва феновете си с много снимки от събитието, състояло се в Банско. От тях се вижда, че цялото семейство е облечено в народни носии и позира гордо за няколко семейни кадъра, които ще увековечат щастливия момент завинаги.

Антония Петрова син

Снимките на Антония събраха много харесвания в мрежата, а почитателите на миската изпратиха хиляди пожелания към малчугана по случай прохождането му.

синът на Антония Петрова

прощъпулник Благовест

Антония Петрова и Благовест

Дай твоята оценка:
3 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft