Син е убил 64-годишната си майка-Наръгал я 15 пъти с нож

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Син е убил 64-годишната си майка-Наръгал я 15 пъти с нож
14079
Син е убил 64-годишната си майка-Наръгал я 15 пъти с нож

Жестокото убийство на 64-годишната жена, която беше открита мъртва в дома си в София, е извършено от нейния син под въздействие на алкохол. Това стана ясно на брифинга на градския прокурор на София Емилия Русинова и директора на СДВР Георги Хаджиев в четвъртък.

Повече от 15 прободни рани в областта на гърдите и корема са причинили смъртта ба Розалина Цанкова.

Рани има и по лицето и ръцете. Жената се е съпротивлявала, показва експретизата на тялото.

Сигналът в полицията е подаден на 12 март от близки на жената, тъй като тя не се е явила на работа. Те тропали на вратата, но никой не отворил. Наложило се да повикат ключар. 

Най-вероятно убийството е извършено на 10 вечерта - събрани са свидетелски показания от съседи, че е имало скандал в дома на починалата.

Още същата вечер - на 12 март - е арестуван синът на жертвата. Той е открит в столичен хотел в "Люлин", където се е криел. Направил и самопризнания за извършеното. По думите на ст. комисар Георги Хаджиев, шеф на СДВР, заподозреният за убийството е бил търсен и като свидетел по друго дело. 

Конкретният повод за скандала, довел до смъртта на Розалина, било пиянството на сина й. Той имал множество дългове, има данни, че е водел и скитнически начин на живот. Мъжът е с няколко криминални регистрации. Той е задържан за 72 часа, а утре ще му искат постоянен арест.

Най-вероятно причина за жестокото убийство е скандал и афект под въздействието на алкохол, потвърдиха и от прокуратурата.

Има данни, че 42-годишният мъж е бил зависим - не само към алкохола, за което са били и честите скандали между него и майка му, но и към хазарта. Знае се, че мъжът е бил гонен от майка си от жилището именно заради алкохола. Събират се данни и за негови дългове към физически лица. В полицията мъжът има няколко криминални регистрации за кражби. Няма подадени сигнали от страна на майката за тормоз.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft