След процедурата се чувствам като преродена! Не съм вярвала, че обикновената сол притежава такава сила!

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Процедури
След процедурата се чувствам като преродена! Не съм вярвала, че обикновената сол притежава такава сила!
97189
След процедурата се чувствам като преродена! Не съм вярвала, че обикновената сол притежава такава сила!

За много народи по света солта символизира чистота и честност . Не е изненадващо, че я включват и в оздравителните си терапии . Солта отдавна се използва в процедурите за почистване на тялото и душата в цял свят, а основната й предимство е  силният положителен заряд , който тя съдържа.

Солта е в състояние да привлече и абсорбира отрицателната енергия за  минути, затова ви препоръчваме да не губите време и да се отпуснете!  Енергийното пречистване може да бъде изключително важно за всеки от нас в даден момент.

каменна сол

Пречистване със сол

За пречистващата терапия ще ви трябва подходящ съд , в който можете да потопите и двата си крака, и да се чувствате приятно и спокойно, както и най-обикновен пакет  каменна сол . Следвайте простите инструкции, за да постигнете хармония!

РИТУАЛЪТ НА ПРЕЧИСТВАНЕ СЪС СОЛ

  1. Изолирайте се от шума, хората и други неща, които отвличат вниманието. Това може да стане в помещение и на открито.
  2. Напълнете със сол приготвения съд. Не я пестете!
  3. Стъпете боси върху солта и се отпуснете.
    пречистване със сол
  4. Започнете мислено да прогонвате всички негативни мисли, впечатления и вълнения към краката си, представяйки си как всичко лошо потъва в солта. Чувствайте се свободни да се движите, това е още по-добро! Колкото повече енергия отдадете, толкова по-добро ще е пречистването. Можете да потропвате с крака, да се въртите и дори - да подскачате, да мачкате солта с крака, да пеете или да повтаряте нещо от рода на "Отървавам се от лошото настроение" или "Сбогом, провал!" .
    пречистване със сол
  5. Когато почувствате, че негативността си е отишла, почистете крака и изчакайте малко, за да продължите с нови сили към последния етап от терапията.
  6. Останалата сол внимателно съберете в торба и я отмийте в мивката, тоалетната или я заровете в градината - така солта ще се изчисти с вода и земя. Не забравяйте да й благодарите.

 

пречистване със сол

Енергийното пречистване може да ви звучи шеговито, но е важно и полезно за всички, които изпитват трудности в живота и често са в лошо настроение. Не пречи да опитате, само ще се почувствате по-добре!

Дай твоята оценка:
4 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft