След развода с Чарлз, принцеса Даяна никога повече не облича "Шанел". Историята на едно разбито сърце:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
След развода с Чарлз, принцеса Даяна никога повече не облича "Шанел". Историята на едно разбито сърце:
2291
Източник: edna.bg
След развода с Чарлз, принцеса Даяна никога повече не облича "Шанел". Историята на едно разбито сърце:

Тя е една от емблематичните фигури на 20-ти век и до днес си остава непрежалима в сърцата на народа си. Лейди Даяна Спенсър, наричана още "лейди Ди", "принцесата на сърцата" или просто "Даяна" продължава да вълнува хората от цял свят, които си я спомнят такава, каквато беше - нежна, независима, чувствителна и елегантна.

Тя бе почитателка на някои от най-известните дизайнерски марки , като започнем от Джими Чу, минем през Диор и стигнем до любимата ѝ - Шанел.

Но принцесата никога не се появява в публичното пространство, облечена в Шанел , след развода с принц Чралз .

Даяна Шанел

През 1996-та дизайнерът Джейсън Бръндсън споделя пред автралийския Harper's Bazaar за впечатленията си от Лейди Ди по време на съвместната им работа. Оказва се, че причината да не носи Шанел се крие в логото, състоящо се от две преплетени букви:

Шанел лого

Дизайнерът разказва, че научвава всичко това, докато избират визиите ѝ за пътуване до Австралия. Даяна му е категорична, че при никакви обстоятелства няма да носи чифт обувки на марката Шанел. Но да започнем отначало.

След като Джон Бейли завършва прическата ѝ, тя започна да се приготвя за посещение на болница и избира костюм на Версаче в бежово. Дрехите са невероятни, но Даяна се затруднява да открие подходящи аксесоари. Така фризьорът насърчава Бръдсън да помогне с професионални модни препоръки.принцеса Даяна снимка

Джейсън продължава разказа си:

"Тя излезе, носейки няколко чифта обувки и чанти, и просто ги хвърли върху дивана. Попита ме какво мисля. Разгледах всеки един чифт, а погледът ми се спря върху модел на Шанел и възкликнах: "Е, тези ще стоят добре с Версаче", но тя ме прекъсна: "Не, не мога да нося тези букви". Поинтересувах се каква е причината, отговорът не закъсня: "Те са като Камила и Чарлз (англ. Camilla и Charles)."

Чарлз и Камила

Ето как две обикновени преплетени букви могат да събудят толкова много мъка. Ако Даяна ги беше обула, всяка стъпка щеше да ѝ напомня за аферата на (вече) бившия ѝ съпруг. И все още настръхваме, когато си припомняме интервюто на Лейди Ди за BBC, в което произнася като сбъднато пророчество думите: "В този брак бяхме трима. А аз не обичам тъплите."

Бракът на Чарлз и Даяна все още продължава да вълнува света, макар той да бе обречен от самото си начало. Сърцето на Чарлз принадлежеше на Камила, за която той се ожени след много, много години.

Дай твоята оценка:
2 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft