Слънце в Телец: три зодии ще изпълнят всичките си желания!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Слънце в Телец: три зодии ще изпълнят всичките си желания!
38698
Слънце в Телец: три зодии ще изпълнят всичките си желания!

Слънцето е в Телец от 21 април – 21 май:

Наближава сезонът на Телеца и същността на сладката Венера се върти на вятъра като миризмата на свежи божури през пролетта.

Тези три знака на зодиака ще имат най-добрия период през 2019 г. и те го заслужават!

Телец

Вселената познава добре всичко, през което сте преминали през последните няколко седмици и искаме да ви кажем, че най-лошото свърши.

Слънцето започва да свети над вашия знак и отново се чувствате щастлив. С бунтовния Уран, започнал революция във вашия знак, най-вероятно сте хванали няколко проблясъка на всичко, което ще ви направлява през следващите седем години.

Вие сте в процес на предефиниране на целия си жизнен поглед!

Време е да пресечете реката, скъпи ми Телец. Разширете хоризонтите си и се доверете на процеса на промяна!

Дева

Свалете тежестта от раменете си, Дева. Имайте вяра. Погледнете слънцето и помислете за бъдещите си цели. Всичко, което преживяхте през последните няколко месеца, е доказателство за вашата вродена сила, както и за всичко, което можете да постигнете в този живот!

Със Слънцето в един стабилен Телец и личната философия през този сезон ще предприемете сериозни стъпки и сте готови да оживите всичко, за което сте работили толкова усилено. Естествено, със Сатурн и Плутон, прелитащи над вашия пети дом на радост, романтика и автентичност, не беше лесно да се получи признанието, което заслужаваш напоследък ... но не за дълго!

Козирог

Ние ви сваляме шапка, Козирог. Възхищаваме се на вашата смелост и постоянство. Сезонът на Телеца ще започне с ярко напомняне, като се има предвид, че Слънцето ще пътува през вашия пети дом на радост, деца, романтика и творчество. Винаги е забавно, особено ако търсите любов!

Наистина, напоследък сте изпитали редица трудности, но ви гарантирам, че има светлина в края на това, което изглежда като безкраен тунел. Междувременно се насладете на признанието. Сезонът на Телеца е удоволствието от чувствените удоволствия и вие заслужавате точно това!

Дай твоята оценка:
4 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft