Смениха бебето на родилка, а кошмарът ѝ тепърва започваше!

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
За бебето
Смениха бебето на родилка, а кошмарът ѝ тепърва започваше!
7344
Смениха бебето на родилка, а кошмарът ѝ тепърва започваше!

Млада майка е щастлива от раждането на дългоочакваното си дете. Целият й свят се преобръща, когато разбира, че тове не е нейното бебе.

Оттук радосттите ѝ се прекъсват, за да започнат куп перипети и страдания в търсене на истинския ѝ син.

Така започна драматичната история на Мърси Казанал и Рич Кушворт, които се срещнаха първо в мисионерско училище в Далас и се влюбиха един в друг, след което се ожениха. 

Те бяха готови да създадат семейство и да имат дете, а когато дойде времето, Казанал се върна в Ел Салвадор, за да роди в родината си. Радостното събитие обаче се превърна в истинска трагедия за известно време. Раждането на Мойсей Раждането мина добре и на щастливата майка прегърна за първи сина си, а след това сестрата взе детето, което родителите решили да нарекат Моисей. Но когато бебето беше докарано обратно за хранене. Казанал го прегърна и сърцето й посърнала, когато усети, че това бебе не е нейният син. 

За първи път тя видя сина си преди няколко часа – веднага след раждането,а тогава той бил блед и с розова кожа, защото не веднага е започнал да диша. „Лекарите се смееха на думите й и казаха, няма да търсят друго момче“, казва огорченият баща, който заедно с родилката не можели да направят нищо по въпроса. С тежко сърце се върнали в Далас с чуждото дете.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft