Стана ясно за кого е останал безценния годежен пръстен на Елизабет II-Снимки

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Стана ясно за кого е останал безценния годежен пръстен на Елизабет II-Снимки
51736
Стана ясно за кого е останал безценния годежен пръстен на Елизабет II-Снимки

Говори се, че кралицата, която беше погребана до съпруга си принц Филип, е оставила годежния си пръстен на много важен за нея човек.

Последната страница от управлението на кралица Елизабет II беше написана на погребението ѝ в Уестминстърското абатство пред избрана група гости.

След смъртта ѝ на 8 септември кралицата получи множество почести от известни личности и широката общественост, а някои дори пожелаха да отдадат почит пред ковчега ѝ, дори ако това означаваше да чакат с часове на опашка, която се простираше на километри по улиците на Лондон.

Кралица Елизабет II, която почина малко повече от година след смъртта на съпруга си принц Филип, починал на 9 април 2021 г. на 99-годишна възраст, се присъедини към любимия си в замъка "Уиндзор". Мемориалът на крал Джордж VI - гробницата, в която са погребани родителите и сестра ѝ Маргарет - е мястото за последен покой на монарха, чието погребение се подготвя от повече от шест десетилетия, припомня БГНЕС.

От четирите деца на кралицата - крал Чарлз III, принц Андрю, принц Едуард и принцеса Ан - именно на последната се падна честта да запази годежния пръстен на майка си, който тя не взе със себе си в ковчега.

Много близка до кралицата, единствената ѝ дъщеря - принцеса Ан, заяви в официалното си изявление, че е имала честта да сподели последните 24 часа на майка си.

Това е силна връзка, която владетелят със сигурност е искал да почете, като ѝ завещае това скъпоценно бижу.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft