Съмнение за коронавирус хвърли в паника Кейт и Уилям - страхуват се за децата си (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Съмнение за коронавирус хвърли в паника Кейт и Уилям - страхуват се за децата си (Снимки):
9121
Източник: razkritia.com
Съмнение за коронавирус хвърли в паника Кейт и Уилям - страхуват се за децата си (Снимки):

Истерията покрай коронавируса добива нечувани мащаби. Нови и нови съмнителни случаи от цял свят превърнаха думата "коронавирус" в една от най-употребяваните в медиите и ежедневието.

Оказа се, че всеобщата паника не подмина и иначе спокойните и уравновесени представители на британската кралска фамилия - принц Уилям и съпругата му, Кейт Мидълтън .

Кейт и Уилям са силно обезпокоени за децата си , след като училището им бе поставено под карантина. Учебното заведение, в което учат принц Джордж и принцеса Шарлот е под карантина, а четирима техни съученици са изолирани със съмнения за коронавирус. Новината предизвика паника и в кралското семейство, а херцогът и херцогинята се готвят за отпътуване до Ирландия.

Джордж и Шарлот училище

Двойката трябва да направи няколкодневно пътешествие до Ирландия, но тревогите за децата им може да се окажат приоритет. И най-малкото Кейт да си остане с тях у дома, а Уилям да замине сам, предвид неочакваната криза.

В момента съпрузите по никакъв начин не са коментирали новината, но техни приближени издават, че са загрижени като всички родители. И се надяват наследниците им да не са засегнати от вируса, както и техните връстници, които са проявили симптоми и са изолирани за изследвания, пише „Дейли мейл“.

принц Джордж и Принцеса Шарлот

Над 30 училища в Лондон са затворени, отменени са редица мероприятия, а някои компании са затворили врати, за да предпазят служителите си от заразата. Отменени са полети, транспортни доставки, туристически мероприятия, а освен това улиците на градовете все повече опустяват. Дори Лондон, който е един от най-динамичните градове в света, в значителна степен е засегнат от кризата с коронавируса.

[Кейт и Уилям в паника за децата сн. Туитър]

Кейт и Уилям в паника за децата сн. Туитър

 

Що се отнася до училището на Джордж и Шарлот, от дирекцията съобщили, че са се съобразили с мерките на правителството. Освен това става дума за изолирани случаи и децата са поставени под карантина в домовете си, докато се изясни състоянието им. От заведението обявиха, че всички родители са предупредени и от съображения за сигурност решили да затворят врати. А междувременно епидемията от коронавирус продължава да става все по-сериозна.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft