Съпругът на починалата след 2 дози Пфайзер медицинска сестра: Върнаха мъртвата ми съпруга без златните ѝ обеци!

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Съпругът на починалата след 2 дози Пфайзер медицинска сестра: Върнаха мъртвата ми съпруга без златните ѝ обеци!
50165
Източник: blitz.bg
Съпругът на починалата след 2 дози Пфайзер медицинска сестра: Върнаха мъртвата ми съпруга без златните ѝ обеци!

Опечалелният съпруг на медицинската сестра Дарина Огнянова , която почина от Ковид след 2 дози от ваксината на Пфайзер разказа потресаваща история пред БЛИЦ. Костадин Огнянов е полицай в сектор "Пътна полиция" Пазарджик.

Потресен, човекът разказа как от болницата в областния град са върнали жена му вече мъртва без златните й обеци, които наскоро тя е дъщеря им избирали с такова огромно желание.

Дарина много се радвала на бижутата.

"Върнаха й златното синджирче и гривна, но никой докторите, въпреки, че питах, не знаели къде са. Разберете ме правилно, не съм за едни златни обеци, но те са спомен от жена ми. Това се нарича мародерство, в болницата са мародери", заяви Огнянов. 

Той разказа, че последната ваксина на Дарина е била поставена преди около месец. Припомняме, че старшата медицинска сестра на Урологичното отделение към Областната болница в Пазарджик Дарина Огнянова е почина на 6 април от КОВИД-19, въпреки че е била имунизирана.

Преди време Огнянова пожелала да даде пример, като на 11 февруари обявила, че ѝ е поставена втора доза ваксина на "Пфайзер/Бионтех". Тогава бе оповестено, че тя има и редица тежки диагнози, сред които и автоимунно заболяване.

Мъжът й разказа, че автоимунното заболяване е склеродермин на меките тъкани, имала й синдром на Райно, и хашимото. Въпреки тези тежки заболявания д-р Горанов от УМБАЛ "Свети Георги" Пловдив, който бил лекуващ лекар за автоимунното заболяване на Дарина, й казал да си постави ваксина, твърди опечаленият съпруг. 

Полицай Огнянов е крайно възмутен и от отношението на д-р Сертов, който бил завеждащ комисия на ТЕЛК в Пазарджик. Месец преди трагедията Дарина отишла да си подаде наново документите, защото предишното й телково решение изтичало. Д-р Сертов обаче я върнал за някакъв липсващ документ.

"Жена ми беше медицинско лице и перфектно си беше приготвили документите. Сертов й казал-Сега ще видиш ти, преди две години мъжът ти състави глоба на жена ми", заяви пред медията ни пътния полицай Костадин Огнянов.

Той твърди, че освен че е лекар в ТЕЛК, д-р Сертов поставял и обслужвал всички климатици в пазарджишката болница. Когато Дарина Огнянова изкарала няколко дни в интензивното отделение в болницата, малко преди да почине, Огнянов срещнал лекаря и му казал: "Докторе, жена ми не дочака ТЕЛК, в интензивното е", докторът го изгонил с думите: "Я се разкарай от тук, махай се веднага". 

"Животът на жена ми започна в тази болница, когато беше на 18 години, там свърши, когато беше на 51. Как не ги е срам да й откраднат бижутата", повтаря потресен вдовецът. Семейството има 20-годишна дъщеря студентка и по-голям син, който е разследващ полицаи в Пазарджик". Погребението на Дарина Огнянова е било на 8 април.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft