Съпругът се връща от работа и заварва пълен хаос у дома-Когато разбира причината, си затваря устата

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Съпругът се връща от работа и заварва пълен хаос у дома-Когато разбира причината, си затваря устата
478015
Съпругът се връща от работа и заварва пълен хаос у дома-Когато разбира причината, си затваря устата

След един нормален ден в офиса, съпруг и баща на три деца, се прибира изтощен. Но когато слиза от колата си, не може да повярва на очите си!

Домът му изглежда така, сякаш бомба е избухнала в семейството му гнездо- пълен хаос! Трите деца се разхождат по пижами и хвърлят кални пайове едно на друго. В непосредствена близост до кофата за боклук стоят купчина празни кутии сок и опаковки от хамбургери. Задните и предните врати на колата на жена му стоят широко отворени в гаража, кучето не се знае къде е.

Съпругът избрал път внимателно през хаоса към входната врата и влязъл в къщата. Дневната приличала на бойно поле. Скъп дизайнерски лампион се използва като фризби и лежи в купчините дрехи на пода. Персийскиото килимче, което обикновено се намира на входа, е залепено на стената с някаква лепкава субстанция. Телевизорът "бичи до дупка".

Играчки, опаковки от бонбони, дрехи на кукли и унищожени книжки за оцветяване са разпръснати навсякъде. И това било само началото!

Един поглед в кухнята и катастрофата продължава: Мивката е пълна с мръсни чинии. Остатъците от закуската му му подсказвали, какво е било в менюто (очевидно, бебешка каша). Вратата на хладилника е отворена и омазана с течна кучешка храна. И на всичко отгоре, нещо изхрущява под краката му: Любимата чаша за кафе е счупена на хиляди парчета, остатъците ѝ се смесват с планина от боклуци. И това не е всичко ...

Той се спуснал бързо по стълбите, борейки се по пътя си с играчки и захвърлени дрехи. "Жена ми трябва да е някъде тук," помислил си той, донякъде отчаян. Какво става, ако нещо се е случило с нея? Нещо не беше наред!

Той трепва, когато стъпва пред банята. Килимът е мокър. Тоалетната е задръстена с хартия и преляла. Намокрени кърпи, разпиляни по пода. Огледалото е изцапано с паста за зъби и пяна за бръснене.

Паниката започва да го обхваща и той се измъква тревожно към спалнята. С облекчение вижда жена си легнала спокойно в леглото им, все още е в любимата си нощница, усмихната, докато четете книга. Тя поглежда нагоре, усмивката й се разширява и тя небрежно попита: "Здравей скъпи, как мина денят ти?" Той не може да повярва на ушите си и едва заеква с въпрос в замяна, "Какво ... се е случило ... тук ...?"

Тя се усмихна, невъзмутимо, и каза: "Знаеш ли какво, когато се върнеш у дома, винаги ме питаш, какво съм правила цял ден?" Той само да измънкал виновен, "Да ..."

"Е, скъпи, аз не го правих днес. Забеляза ли?"

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft