ТАРО прогнозата на Анжела Пърл за август: ТЕЛЕЦ, светли перспективи. ЛЪВ, освобождение от страхове. ВЕЗНИ признание и успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ТАРО прогнозата на Анжела Пърл за август: ТЕЛЕЦ, светли перспективи. ЛЪВ, освобождение от страхове. ВЕЗНИ признание и успех
50381
ТАРО прогнозата на Анжела Пърл за август: ТЕЛЕЦ, светли перспективи. ЛЪВ, освобождение от страхове. ВЕЗНИ признание и успех

Подредбата на картите Таро  на Анжела Пърл за август ще помогне на мнозина да направят план за действие и да стигнат до целта си, без да спират. 

Арканата, която се е паднала за вас ще посочи пътя, водещ към просперитет и щастие, а също така да ви предпази от необмислени действия.

Овен

Август за Овен започва с предупреждение. Арканата "Глупакът" посочва, че представителите на този знак са несериозни по отношение на задълженията си и това е изпълнено с грешки и неприятности. За тях е важно да се съберат и да приведат нещата, които са започнали, до края. В противен случай Овенът може да плати за безгрижието си.

Картата показва настъпващи промени, които ще бъдат неочаквани и не винаги приятни. Овенът не трябва да губи самообладание. В крайна сметка, да се отървете от негативното е само полезно и помага за по-нататъшното развитие.

Телец

Телецът очаква спокойно начало на месеца. Картата „Умереността“  показва необходимостта да не се бърза с изводите. Според тази Аркана всичко се случва в живота навреме, така че представителите на това съзвездие нямат друг избор, освен да бъдат търпеливи и да продължат ежедневните си дейности.

В средата на август Телец ги очаква серия от добри новини и светли перспективи. Проблемите с парите чрез тази карта се решават бързо и се очакват нови успехи и признание в работата.

Близнаци

Картата „Влюбените“ обещава на Близнаците приятен старт на месеца. Тя говори за романтични приключения, но представителите на този знак не трябва да се отпускат. Картата напомня за мъдър избор или решение, което трябва да бъде взето, така че бъдещият живот да бъде проспериращ. В средата на месеца Близнаците ще могат да осъществят мечтите си и да се реализират по въпроса, който ще им хареса. Положителната карта показва успех във всички начинания, така че няма смисъл да се страхувате от отговорни стъпки. Близнаците трябва да се вслушат в своя вътрешен глас и да изберат посоката, в която могат да разкрият всички страни на таланта си. 

Рак

Картата „Звездата“ за Раците ще бъде  символизираща страхотен старт на август. С тази Аркана енергията тече като вода и е важно да я насочите в правилната посока, за да постигнете добри резултати. Всичко, свързано с новите възможности, е важно да приложите „тук и сега“, така че по-късно да не съжалявате за пропуснатата възможност.

Краят на август ще бъде много положителен и за да не изплаши късмета, представителите на това съзвездие не трябва да се втурват или да загърбят планирания път.

Лъв

Началото на месеца обещава на Лъв освобождение от страхове и напрежение. Те ще могат да анализират действията си, както и да разберат от какво всъщност се нуждаят от живота. Арканата „Колелото на късмета“ предвещава, че животът на Лъв ще набере скорост и до края на месеца те ще могат да достигнат нови висоти. Картата показва непрекъснатостта на движението: Лъвовете могат да се подготвят за пътувания, по време на които ще получат много атрактивни оферти. Всичко, което ви е попречило да се развивате и живеете щастливо, е важно да оставите след себе си и да не се съпротивлявате на промените.

 Дева

Август ще започне за Девата не е толкова розово. С картата „Кулата“ измамата и предателството не са изключени, следователно Девите трябва да бъдат изключително внимателни и да не извършват импулсивни действия. Бдителността ще помогне да се разпознаят измамници и манипулатори, както и да оцелеят в кризисни моменти напълно подготвени. В края на месеца Девите трябва да слушат другите. Такава стратегия ще им помогне да се избегнат неприятностите.

Везни

Картата „Светът“ обещава на Везните успех в бизнес сферата на живота. С тази карта идва вдъхновение, което ви помага да се справите със сложни задачи и проекти. Освен това много представители на знака най-накрая ще могат да се сбогуват със самотата и да  срещнат сродна душа .

Арканата говори за признание и успех, а също така предвещава нови възможности и осъществяването на най-дръзките идеи. Положителна карта предсказва, че Везните в средата на месеца ще могат да получат всичко, за което са мечтали, ако вярват в себе си и продължат да се движат към своите цели.

Скорпион

Арканата "Звездата" за Скорпионите ще бъде положителен знак. С тази Аркана идват моменти на спокойствие и щастие, идва и успехът. Картата дава увереност и вдъхновение за нови дейности, чието изпълнение ще отвори вратата към щастлив живот. Скорпионите ще могат да постигнат голям успех, ако не променят оптимистичното настроение. Арканата посочва бързото разрешаване на проблемите и възстановяването на справедливостта в спорни ситуации.  В края на август Скорпионите трябва да изберат нов път, който ще ги доведе до още по-голям успех.

Стрелец

Картата „Слънце“ в оформлението за Стрелец обещава безоблачен старт на месеца. Те ще имат възможността да установят лични отношения, да сключат мир с близките си. Арканата показва мъдрост и отговорно вземане на решения. Тази карта говори за ползотворен  месецаю, когато можете да правите бизнес, да установявате бизнес отношения и да предприемате най-трудоемките проекти. Август ще бъде прекрасен месец за сватби и двойките, които решат да свържат живота си, могат спокойно да узаконят връзката.

Козирог

Картата "Звездата" за Козирог буквално ще стане водеща. Тя обещава вдъхновение, така че от началото на август представителите на този знак ще могат да осъществят смели мечти и да изпълнят всичко, до което ръцете им не са достигали преди. Енергията, която кипи вътре в Козирога трябва да бъде насочена в правилната посока. Средата на месеца може да бъде посветена на приключването на текущите дела, за да се освободи време за нови постижения. Козирогът ще има време както да работи върху грешките, така и да избере нова цел. Положителната Аркана обещава късмет и просперитет на тези, които не са свикнали да седят отзад и не се опитват да постигнат това, което искат, с измама.

Водолей
 

Картата „Съдът“ има нещо общо с картата „Влюбените“ и обещава на Водолея страхотен старт на месеца. През август представителите на този знак ще могат да намерят любовта или да изведат съществуващите отношения на ново ниво. Водолеят ще може да даде приоритет и да прави онези неща, които са от първостепенно значение за личния им живот. Това може да е подготовка за сватбено тържество, съвместно пътуване или преместване в нов жилищен район. Според тази Аркана хората „подреждат” мислите, стигат до правилните изводи и правят планове за близкото бъдеще.

Риба

Картата „Колесницата“ казва на Риби необходимостта да се работи интензивно в началото на август. С тази Аркана е възможно да се бори срещу неуспехите, както и да се преодолеят трудностите по пътя към успеха и просперитета. Важно е Рибите да оставят настрана емоциите и да слушат гласа на разума, така че всички идеи да станат реалност. Картата говори за лекотата на преодоляване на трудностите и обещава просперитет на представителите на този знак. С тази карта не можете да се притеснявате за успешния изход на всяко събитие.

Дай твоята оценка:
3 от 14 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft