ТАРО Прогнозата на Анжела Пърл от 22 до 28 юли: ако сте ВЕЗНИ завладяване на нови върхове, СКОРПИОН драматични промени!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ТАРО Прогнозата на Анжела Пърл от 22 до 28 юли: ако сте ВЕЗНИ завладяване на нови върхове, СКОРПИОН драматични промени!
32573
ТАРО Прогнозата на Анжела Пърл от 22 до 28 юли: ако сте ВЕЗНИ завладяване на нови върхове, СКОРПИОН драматични промени!

ЛИНК КЪМ ПЪРВА ЧАСТ!

Интерпретацията на картите Таро е фино изкуство, което не толерира бързината. Анализът на Тарологът Анжела Пърл ще позволи на всеки представител на зодиите да се подготви за новата седмица, както и да планира тези въпроси, които ще доведат до успех.

От 22 юли до 28 юли ще бъде по-лесно да донесете късмет в живота и да избегнете проблеми, ако имате доверие на интуицията си и се възползвате от прогнозата на Анжела.

Везни

Според картата "Обесеният", Везни ще трябва да се справят с вътрешни противоречия, така че те да не попречат на прилагането на нови идеи.

Арканата предупреждава за неприятности, ако Везни продължава да се съмнява, губейки примамливи възможности.

Според картата „Силата” Везни ще могат да постигнат успех, но за да направите това, трябва да следите емоционалното си настроение и да не се поддавате на катастрофални емоции. Доброто настроение и готовността за завладяване на следващия връх ще бъдат ключът към успеха.

Картата „Кулата“ показва на Везни значението на освобождаването от минали цели и идеали. Много от тях вече са остарели и не позволяват по-нататъшно развитие. Колкото по-малко Везни ще се противопоставят на новите обстоятелства, толкова по-скоро ще разберат в каква посока и как точно да отидат по-далеч.

Скорпион

Според Арканата "Висшата жрица" в началото на седмицата е важно за Скорпионите да слушат предчувствията си. Интуицията им ще бъде верен спътник, за да спечели или реши неотложни въпроси. С тази карта е важно да мислите с главата си, така че да не обвинявате околната среда за направената грешка.

С картата "Луната", Скорпионите ще могат да видят източника на проблемите си и малките проблеми, но ще трябва да преодолее желанието да остави всичко на случайността. Арканата посочва значението на борбата с мързела и необоснованите страхове, за да донесе успех на живота.

С картата "Смъртта" в живота на Скорпионите ще има драматични промени, които допълнително ще доведат до благополучие. Временният хаос трябва да се изчака, за да се оцени правилно ситуацията и да не се вземат прибързани решения.

Стрелец

Според картата „Висшия жрец”, Стрелец в началото на седмицата трябва да определи приоритетите, за да не губи време и енергия напразно. Важно е да отидете към целта и да не излизате от пътя, докато не се постигне желаният резултат.

Арканата „Обесеният“ обещава трудна среда на седмицата. С тази карта Стрелец ще се сблъска с непредвидени трудности, които ще бъдат разрешени с предпазливост и вземането на информирани решения ще ви спести досадни пропуски.

Арканата “Смъртта” показва преходна фаза от живота, през която Стрелец ще трябва да се освободи от миналото. Това ще ви позволи да започнете ново пътуване и да отворите нови хоризонти.

Козирог

"Страшният съд" обещава триумф на правосъдието за Козирог. Можете спокойно да започнете съдебни дела или да защитите честното си име по друг начин. Също с тази карта Козирозите ще могат да постигнат желаното, ако действат, без да се опитват да мамят.

Картата “Колелото на късмета” показва, че скоро ще настъпят промени в живота на Козирозите. Те не трябва да се съпротивляват, защото съдбата никога не изпраща тестове, които не могат да бъдат преодолени. Но след упорит труд Козирозите със сигурност ще получат заслужена награда.

“Магьосникът” показва на Козирога възможността за постигане на бърза победа във всяко начинание. За тях е важно да могат да се адаптират и да не пренебрегват новите постижения. Консерватизмът и упоритостта само забавят развитието.

Водолей

Водолей в началото на седмицата с картата "Колесницата" ще може да направи пробив, който ще ги доведе до крайната цел. Съветът на Арканата - не се колебайте и смело се заемете с бизнеса и делата, а богатството е гарантирано.

Картата "Умереността" показва на Водолей важността да внимавате да не бързате. Умереността трябва да присъства във всичко, за да елиминирате грешки, които могат да доведат до задънена улица.

Арканата "Правосъдието" казва за отговорността, която трябва да се спазва. Онези, които са се сблъскали в близкото минало, ще трябва да повторят урока и да работят върху грешките, за да не стъпят по същия начин в бъдеще.

Риба

Арканата "Влюбените" винаги показва необходимостта от сериозно решение. В прогнозата за Риби картата предполага, че не трябва да стоите на едно място. Връщането в първоначалната позиция не работи, така че трябва да действате предпазливо.

Картата "Силата" символизира натиск и оптимизъм. С тази Аркана Риби ще могат да се измъкнат от затруднение, да се справят със сериозни задачи и да постигнат успех. Важно е само да вярвате в себе си.

Арканата "Дяволът" показва на Риби  труден етап от живота ви, когато трябва да се борите за собственото си благополучие. През уикендите Риба трябва да бъде изключително внимателна, за да не тръгне по грешния път.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft